Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis, Sènior de Primera Zonal.

 

ALCASSER SUB21 74

BLASMETAL ALUMINIS 50

(15-7 / 21-15 / 13-11 / 24-15)

Partit corresponent al penúltim partit de la primera volta i primer de l’any 2013 per als de Borrull jugat el passat dissabte en Alcasser.

Amb prou diferencia en la taula el Blasmetal Aluminis es presentava en la pista del jove equip d’Alcàsser que ocupava una posició prou còmoda en la taula. El partit començava amb moltes imprecisions en atac. Cap dels dos equips podia encetar els marcador i les defenses estaven per damunt dels atacs. Transcorreguts un minuts de poca efectivitat els d’Alcàsser prenien distancia i finalitzaven el quart amb 15-7.

En el segon període el Blasmetal Aluminis augmentà la efectivitat en atac, però descuidava la defensa permetent 21 punts que impedia retallar distancies. 36-22 al descans per als locals.

En la represa la defensa del Blasmetal Aluminis va ser mes intensa, però la qualitat dels d’Alcàsser era superior a la dels nostres que encara que mantingueren els guarismes a la baixa, tampoc pogueren endur-se el quart perdent-lo per tan sols dos punts. 13-11 a falta de deu minuts.

En l’últim quart la defensa no va poder parar les penetracions dels locals que amb jugades de dos mes un donaren la puntilla als visitants en un quart acceptable en atac però horrorós en defensa.

Ara el Blasmetal Aluminis es situa en la onzena posició i queda a l’espera de rebre el Carlet que està situat a mitja taula en sèptima posició amb 4-6. El partit serà el dissabte en el Pérez Puig.

Blasmetal Aluminis


Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials