Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

GATA ALE-HOP 27

NBALZIRA SÈNIOR FEM. 59

(8-15 / 3-14 / 12-17 / 4-13)

Partit jugat el dissabte en la població de Gata de Gorgos, un equip situat en l’última posició, mentre que per part de les nostres arribaven situades en la vuitena posició.

El inici del partit marcat per una defensa molt tancada de les locals impedia a les nostres un joc en atac fluït. Gràcies a la nostra pressió defensiva, que va permetre recuperar el baló en varies ocasions, les nostres aconsegueixen anotar els primers punts del encontre per començar amb un 0-4. Les locals, desprès de temps mort refan el seu atac i amb un parcial de 8-0 remunten el partit. Les nostres responen amb un altre ampli parcial de 0-11 desprès dels ajustos defensius manats per Dani Cuenca i finalitzen en primer període amb 8-15 en el marcador.

En el segon quart es veu un joc paregut al primer, sense massa canvis. Les locals, atascades per complet en atac, aconsegueixen fer tan sols 4 punts. Malgrat que la seua defensa es molt tancada les nostres xiques, gràcies a un bon percentatge en el tir exterior augmenten l’avantatge per finalitzar el quart amb 11-29.

El tercer quart s’inicia amb algun desajust de les d’Alzira. Les locals ho aprofiten i retallen diferencies (19-31 min. 25) Poc a poc les nostres van millorant tant en atac com en defensa. Es recuperen varies possessions i es finalitzen al contra colp, fent un parcial de 0-10 en els últims dos minuts.

Amb un marcador de 22-46 l’últim període s’afronta amb menys pressió. Les xiques guanyen en confiança i només permeten 4 punts en tot el quart. La defensa extremadament tancada du a Inma, Esme i Gemma a fer des del tir exterior unes anotacions individuals molt destacades (18, 18 i 10 respectivament).

Aquest primer partit de l’any deixa al nostre Sènior femení en la posició la mateixa vuitena posició amb 4-5. El proper partit serà en el Fontana Mogort el dissabte 20 a les 16.30 hores front el sext classificat el Pego amb 4-5.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials