Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Rafa RosEl sènior masculí Aqua Alzira es va imposar dissabte en el pavelló Pérez Puig al CB Tavernes, en el primer partit de l’any, en una treballada victòria per 69-64 gràcies a un excel·lent tercer quart (20-6 de parcial), la qual cosa situa als jugadors que entrena Alberto Lahoz un poc més a prop de la part alta de la classificació.

En els primers minuts, el CB Tavernes va entrar amb molta més intensitat en el partit, superant fàcilment la pressió local amb transicions ràpides, contraatacs i, en defensa, tancant bé la zona interior (5-11, min. 5). L’Aqua Alzira no estava massa encertat de cara a l’anella i es mantenia en el marcador gràcies a l’aportació anotadora de Luis Navasquillo.

Conforme passaven els minuts, el Tavernes anava dominant millor el partit i, a base de transicions ràpides, i aprofitant el nul balanç defensiu dels nostres, aconseguien elevar la diferència per damunt dels deu punts (13-26, min.9). Els jugadors alzirenys semblaven acusar els efectes del paró nadalenc. A sobre de mals, als pocs minuts de partit, Julio Albelda es lesionava en un dit i es veia obligat a retirar-se.

MuriDesprés del primer quart (17-26), l’Aqua Alzira va millorar el seu sistema defensiu i el Tavernes ja no anotava amb la comoditat dels primers deu minuts. A més, l’aportació ofensiva de Luis, la presència intimidadora de Kike Zaballos dins de la zona i la velocitat en la transició de Muri permetien als nostres retallar distàncies i situar-se a tan sols un punt en l’electrònic (31-32, min 18). Però, tot seguit, els de la Safor van respondre amb un triple per a arribar al descans amb avantatge (33-39).

Després del pas pels vestidors, l’escenari va canviar radicalment. Els homes d’Alberto Lahoz li van posar un punt més d’intensitat defensiva al partit, i van provocar que el seu rival estiguera sis minuts sense anotar. Des de la defensa, els alzirenys van créixer en atac fins a posar-se per davant en l’electrònic (42-39, min. 24).

MuriLes claus van estar en una defensa més intensa, la superioritat dins de la zona amb Juancar i la velocitat en el contraatac de la mà de Rafa Ros i Óscar. El conjunt blaugrana aconseguia, gràcies a un parcial de 16-0, donar-li la volta al marcador (49-39, min. 26), i fins i tot es va posar per damunt dels deu punts (53-41, min. 29), però de nou el Tavernes va reaccionar en els minuts finals i la diferència es va reduir en acabar el tercer període (53-45).

En l’últim quart, quan semblava que el partit s’havia decantat definitivament del costat dels nostres (60-48, min. 33), el Tavernes va apel·lar a la defensa per a intentar la remuntada, i gràcies també al punt més de velocitat que li va imprimir el conjunt visitant al seu joc, va ajustar al màxim el marcador després d’una falta antiesportiva assenyalada a David Díaz per parar un contraatac (63-61, min. 38).

No obstant això, davant les dificultats per a anotar, els jugadors que dirigeix Alberto Lahoz es van mantenir durs en defensa i van acabar per sentenciar el xoc des de la línia de personal, aconseguint així un important triomf (69-64) davant un rival directe i tornar de nou a la senda de les victòries.

Esta pròxima jornada l’Aqua Alzira acaba la primera volta de la competició amb la visita a la complicada pista de l’Enguera Bàsket, un equip en ascens que encadena una ratxa de cinc victòries consecutives en lliga (dissabte 19 de gener, 17 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials