Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Sportleader Alzira

Júnior Base Sportleader Alzira

VILLENA 47

JUNIOR BASE SPORTLEADER 50

(12-6 / 17-9 / 8-14 / 10-21)

Importantissim partit el jugat per el nostre Junior Base a Villena el dissabte on l’equip alzireny només comptava amb 8 jugadors i sense cap reforç dels cadets.

El inici de partit va estar marcat per el ritme del Villena que va eixir molt mes concentrat a la pista, dominant el rebot i anotant des de l’exterior, prenent així els primers avantatges. 12-6 en el primer quart.

En el segon el Junior Base continuava sense despertar en defensa i poc a poc el Villena anava augmentant l’avantatge en l’electrònic. A l’hora d’enfilar els vestidors el Villena quasi doblava en el marcador als nostres, 29-15.

Desprès del descans la mentalitat defensiva dels nostres canvià i començaren a recuperar balons en defensa i a eixir amb mes facilitat de la pressió local. Poc a poc la distancia en el marcador ja no era tan gran. 37-29 per enfilar l’últim període.

En el inici de l’últim quart, amb un esperançador parcial de 0-6 les coses es ficaven interessants per als nostres, passant la pressió als locals. Un triple a falta de 4 minuts de Héctor deixava el partit en un puny donant pas així a un final apretadíssim. D’aquesta manera enfilàvem els últims 12 segons amb un 47-46 en el marcador. Mario feia dos tirs lliures essencials. Els locals no encertaven en el seu atac i desaprofitaren la seua possessió arribant a la fi dels 40 minuts amb 47-50 per als nostres.

Destaquem el sacrifici dels 8 jugadors i el seu gran esforç en la segon part per remuntar.

Gràcies a aquesta ajustada victòria el Junior Base es situa en la posició novena posició amb 3 victòries i 7 derrotes. El proper partit serà a casa front el líder el CD Onil per lo que esperem el recolzament de tots el aficionats. Recordeu, dissabte a les 18.30 hores en el Pérez Puig d’Alzira.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials