Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

NB ALZIRA 56

CB PEGO 50

(15-5 / 7-18 / 13-11 / 21-16)

 

Un torneig de tenis taula obligava al Sènior Femení deixar el Pérez Puig i jugar el seu partit del dissabte al Fontan Mogort front un rival directe. El CB Pego es presentava en Alzira empatat amb les nostres amb 4 victòries i cinc derrotes.

Immillorable inici per a les nostres que amb bona defensa i claredat en atac aconseguien en 5 minuts marcar un parcial de 13-0 en els vuit primers minuts de partit. Malgrat que Pego disposà de 7 tirs lliures tan sols convertiren un i a la fi del quart un 15-5 era el resultat a l’electrònic.

En el segon quart l’encert de les nostres baixà. L’equip, incapaç de trobar el joc interior, deixava que poc a poc el Pego agafés  moral aprofitant  per reduir distancia en el marcador gràcies sobre tot a la pressió defensiva i la facilitat per trobar anella a la contra. Les de Pego aconsegueixen guanyar el parcial de la mateixa forma que ho fera el nostre equip en el primer quart, deixant el marcador quasi empatat al descans (22-23)

Desprès de rebre instruccions per corregir els errors que les havien dut a desperdiciar els deu punts a favor del primer quart, les nostres eixien a la pista amb la intenció de tornar a trobar el bon joc del primer quart, però una certa desorganització du al rival a seguir augmentant el parcial, fent un 0-6 en tres minuts (22-19 min. 23) Poc a poc, desprès de l’esglai, les locals comencen a recuperar balons i Laura imposa el seu ritme en atac dins la zona amb 11 punts seguits per remuntar i ficar-se un dalt a falta del quart definitiu (35-34 min. 30).

En el període definitiu la intensitat i la concentració defensiva es manté. Açò, sumat a 4 punts seguits d’Inma i Marta, donen un poc de tranquil·litat per afrontar la part final del partit amb un avantatge, això si, no massa gran (39-34 min. 35). El partit es torna tens. El rival no troba anella amb el tir exterior i aposta per les penetracions aconseguint com a premi un gran nombre de faltes. Es aleshores quan de nou el joc interior, protagonitzat de nou per Laura, dona ales a l’equip local i permetent jugar la part final amb mes calma (47-39 min. 37). Un triple i alguns tirs lliures del Pego fan sonar l’alarma. El Pego reviu però la calma d’Inma en la direcció, a més de fer 5 punts seguits des de la línia de personal, manté a l’equip dalt en el marcador. L’últim minut, amb un rival jugant de forma desesperada permet al Sènior femení ampliar el avantatge fins el sis punts finals (56-50) i sumar així una nova e important victòria, la quinta de la temporada avançant al CB Pego per situar-se en la sexta posició de la taula.

El proper partit serà en la pista de l’Alfàs del Pí front el Parc Natural Serra Gelada a les 18.30 hores del diumenge 26. L’equip d’Alfàs es penúltim amb tan sols una victòria, esperem que les nostres puguen dur un bon resultat i apropar-se al CB Teixereta que ara es quint a dos victòries de les nostres.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials