Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Aqua Alzira

Sènior masculí Aqua Alzira

El sènior masculí Aqua Alzira va deixar escapar este dissabte per partida doble la victòria a la pista de l’Enguera Bàsket (78-76), després d’una pròrroga, en uns últims dos minuts fatídics en els quals els de Alberto Lahoz van tirar per terra un partit que havien dominat durant la segona meitat.

L’Aqua Alzira manava en el marcador per 62-68 quan faltaven dos minuts per a la fi, però aleshores van arribar els moments d’inspiració dels locals i de desencert dels nostres que van acabar decidint el partit. Un parcial de 7-1 de l’Enguera en la recta final li va servir per a forçar la pròrroga, amb decisió polèmica dels àrbitres inclosa, i acabar anotant-se la victòria en el temps extra.

El conjunt local va començar el partit molt més intens i es va despegar  ràpidament en el marcador (13-2, min. 6). D’altra banda, la poca intensitat de l’Aqua Alzira, que donava tota classe de facilitats en defensa i que es mostrava poc directe en les seues accions en atac, van ser aprofitades per l’Enguera Bàsket per a tancar amb avantatge el primer quart (22-11).

Els jugadors que entrena Alberto Lahoz van eixir al segon quart més ficats en el partit, amb la clara intenció de retallar distàncies. Rafa Ros i José Ramón van prendre el control del joc durant els primers compassos d’este període. Una clara millora defensiva i un punt més de velocitat en les seues accions van ser la clau per a que l’Aqua Alzira aconseguira inclinar la balança al seu favor i donar-li la volta a la situació, passant del 26-15 al 28-30. Encara que el conjunt blaugrana no es trobava còmode en l’atac estàtic, almenys era capaç de buscar situacions prop de l’anella, on els seus homes interiors eren molt superiors, fet que va resultar més que suficient per a arribar al descans amb taules en l’electrònic (30-30).

Després del descans, els de Alberto Lahoz van eixir a la pista amb la mateixa falta d’intensitat, abusant dels passes i sense agressivitat a l’hora d’atacar la defensa contrària. Només l’encert puntual d’alguns jugadors li permetia a l’Aqua Alzira mantenir-se en el partit, fins que faltant dos minuts per al final d’este parcial, va començar la reacció alzirenya per a fer-se amb el tercer període.

Van ser, sense dubte, els dos últims minuts del tercer quart i els vuit primers de l’últim els millors moments de l’Aqua Alzira, en els quals es va mostrar molt superior a l’Enguera. La intensitat defensiva, el joc dinàmic i la velocitat en el contraatac van permetre a l’equip blaugrana dominar este darrer parcial (56-63, min. 35 i 62-68, min. 38), fins a arribar a uns dos últims minuts fatídics. Els locals van reaccionar amb un parcial de 7-1 i van aconseguir forçar la pròrroga (69-69), amb polèmica inclosa en assenyalar els àrbitres una falta personal fora de temps, amb el marcador 67-69, que va permetre a l’Enguera empatar l’encontre amb dos tirs lliures.

En el temps afegit, l’Aqua Alzira va fer malbé tot el treball realitzat fins al moment. Encara que va començar dominant per 69-73, els tirs lliures errats i el cansament físic i mental van acabar passant factura als jugadors d’Alberto Lahoz, que veien com l’Enquera Bàsket es posava per davant (74-73) i es portava la victòria final (78-76).

Amb este resultat, l’Aqua Alzira acaba la primera volta amb un balanç de set victòries i sis derrotes, en la part mitjana de la classificació. El cap de setmana que ve dóna començament la segona volta, amb la visita a la pista de l’UPV-Alboraia (26 de gener, 20.15 hores).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials