Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Vs NB Alcoi (10)

Rafa, que va ser el màxim anotador local, vola cap a l’anella.

JUNIOR BASE SPORTLEADER 37

NB ALCOI 36

(9-7 / 12-14 / 3-9 / 13-6)

Partit jugat el dissabte en el Pérez Puig entre dos equips que contaven amb les mateixes victòries.

El inici del partit va estar marcat per la intensa defensa dels locals, cosa que es donà els primers avantatges en el marcador fins que despertà el rival, que amb el seu millor jugador Campos fent 7 punts seguits, deixava el primer quart amb 9-7 per als locals.

El segon quart fou idèntic al primer. Les defenses estaven per damunt dels atacs i les cistelles anaven alternant-se fins arribar al descans amb empat a 21.

Després de la visita a vestidors el NB Alcoi va eixir dispost a endur-se el partit, açò unit al poc encert local va propiciar els primers avantatges per als visitants (21-28). Els locals, ficant-se cada vegada mes nerviosos sols anotaren 3 punts per arribar a l’últim quart amb 24-30 al marcador.

En l’últim quart el Junior Base tornà a fer una bona defensa pasant-li la sequera anotadora al rival, arribant d’aquesta forma amb 32-30 a falta de dos minuts. De nou el jugador visitant Campos, que amb 6 punts, pareixia voler decidir l’encontre a favor dels alcoians, però els nostres reaccionaren ficant-se un punt baix a falta de tan sols 17 segons. Amb possessió per al Junior base, realitzant un ordenat atac amb una penetració per línea de fons de Eric, es feren els dos punts miraculosos restant 8 segons per a la fi. El NB Alcoi va intentar un tir ràpid que no va poder convertir finalitzant un altre encontre d’infart per al Junior Base amb 37-36 en el marcador.

Ara el proper partit dels nostres serà contra el CBI Viunel d’Elx en el Pérez Puig d’Alzira el dissabte 26 a les 18.30.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials