Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

Primera Zonal Grup C

BLASMETAL ALUMINIS 67

CB CARLET 72

(9-11/21-19/13-1/11-13)

Pròrrogues: (10-10/3-8)

Intens, emocionant e igualat partit jugat el passat dissabte en el Pérez Puig entre el Blasmetal Aluminis front el CB Carlet, on els nostres intentarien aconseguir la victòria per empatar amb els visitants que comptaven amb una victòria més en la taula.

El partit comença amb un ritme pausat. Els errors en atac per part dels dos equips eren continus i cap dels dos aconseguia grans avantatges. El CB Carlet, que comptava amb mes alçada, guanyava la partida dins la zona, cosa que els dugué a guanyar el quart per 9-11.

En el segon quart, l’entrada de jugadors mes veterans per part del Carlet els dugué a marcar un gran parcial. El Blasmetal Aluminis, encara que fruit de la casulitat, també ficava als jugadors mes veterans junts en pista i aconseguia remuntar, traure tres punts d’avantatge en aquest quart (21-19) i empatar l’encontre a 30 havent jugat dos quarts. Villa, especialments inspirat des de la línia de tres, es ficava l’equip en l’esquena.

Fruit de la remuntada protagonitzada en el segon quart, l’entusiasme dels locals els permetia començar la segon part amb un punt mes d’intensitat i un bon parcial en els primers minuts del tercer quart obligava als visitants a demanar temps mort. Els ajustos dels de Carlet feien efecte i retallaren distancies per finalitzar el quart amb un parcial de 13-11 deixant l’electrònic amb 43-41 per als locals a falta de l’últim període.

En l’últim quart el nostre Blasmetal Aluminis començava a acusar les nombroses faltes. Els jugadors poc a poc anaven sent eliminats per les personals. Sobre tot acusaren l’eliminació de Raúl Cebrian, únic pivot d’envergadura de l’equip i que tenia que bregar sol amb el pes i alçada dels de Carlet en la zona. Per part dels visitants, Vicent Hervàs des de la línia de tres, dinamitava la defensa local i responia a Villa. Malgrat la falta d’encert en atac per part dels nostres, el partit arribava als últims vint segons amb dos punts a favor del Blasmetal Aluminis. Amb aquestos pocs segons el Carlet va fer un últim atac que finalitzà amb dos tirs per la falta rebuda en l’acció, però a mes es va assenyalar una falta tècnica als locals que donava al Carlet dos tirs mes i possessió. Els dos tirs de la falta no entraren i el marcado per lo tant continuava amb 54-52 per als nostres. Però de nou Vicent Hervàs, impresionant en el tir, va fer els dos punts de la tècnica. Amb el partit empatat a 54 els de Carlet no pogueren aprofitar la treta de banda per desempatar l’encontre deixant al Blasmetal Aluminis amb dos segons de possessió que finalitzaren amb un tir molt forçat que no tocà anella. D’aquesta forma, amb l’empat aconseguit gràcies als dos tirs de la falta tècnica per part del Carlet, i desprès del quaranta minuts de joc amb 54-54 els dos equips es disposaven a jugar la pròrroga.

El Blasmetal Aluminis molt minvat per les faltes, i la lesió de Yeraith, va trobar en David la punta de llança en atac. Les seues penetracions permetien al quintet local fer deu punts en tan sols cinc minuts. L’equip visitant va tindre dos tirs lliures en els instants finals per endur-se el partit que continuava empatat, arribant sorprenentment a una segona pròrroga. Els locals, amb només cinc jugadors de camp, cap d’ells jugador interior, no pogueren seguir el ritme del Carlet que no desaprofità els tirs lliures d’aquestos cinc minuts extra per endur-se una victòria en un partit molt de patiment i emoció.

En aquest resultat al Blasmetal Aluminis se li escapava la possibilitat d’empatar amb Carlet en la taula, per el que continua en la posició onzena amb dos victòries y nou derrotes. La propera setmana serà jornada de descans per al Sènior B.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials