Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

ALFÀS DEL PI 34

NBALZIRA 55

(7-16 / 9-11 / 6-11 / 12-17)

 

Partit jugat en la pista de l’Alfàs del Pi el passat dissabte. El començament de l’encontre va ser molt igualat (4-4 min. 3), fins que les nostres xiques centraren els esforços defensius en la seua base (i entrenadora) negant-li la recepció de baló en atac, així aconseguiren que l’equip rival deixara de trobar-se còmode en atac, arribant al final de quart amb 7-16 per a les xiques de Dani Cuenca.

 

En el segon quart la pressió sobre la base local baixa en intensitat i comencen a arribar boles a les seues jugadores interiors però que no aconsegueixen convertir en cistella. El Sènior Femení deixa de correr la pista i el quart es torna dens i les distancies, lluny de augmentar, es mantenen (11-20 min. 15) Desprès de un tens mort i les rotacions de banqueta no s’aconsegueix donar fluïdesa al atac i el quart finalitza amb un intercanvi de cistelles amb 16-25 al descans.

 

En la segon part, amb un canvi de defensa les nostres xiques frenen l’atac local, augmentant, ara sí, l’avantatge en el marcador. Això, el joc continua sense ser veloç ni fluït.

 

En el quart definitiu tot canvia. El ritme augmenta i els punts a favor van caient (25-49 min. 34). En els últims 5 minuts, un excessiu nombre de faltes i errades defensives permeten a les locals fer un parcial al marcador, deixant l’electrònic a la fi del partit amb 34-55.

 

Aquesta victòria, la sexta, deixa a les nostres en la posició sisena de la taula. El proper partit serà en el Pérez Puig d’Alzira a les 16.30 front el  Dènia CafeMax que està per davant de les nostres amb 9 victòries, per el que es preveu un difícil encontre. En l’anada el resultat va ser de 82-42 per a les de la Marina. Partit perfecte per a vore la progressió del nostre Sènior Femení. Vos esperem en el Pérez Puig!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials