Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Benjamí Digitimpres VS Guadassuar 1

Rafa Ros dona les últimes instruccions als seus jugadors.

Lliga intermunicipal
BENJAMÍ DIGITIMPRES 48
GUADASSUAR 25

Els nostres Benjamins Digitimpres, amb jugadors de primer any, estan fent una magnifica temporada en la lliga intermunicipal de bàsquet de base.

El dissabte guanyaren el seu partit de lliga en el Fontana Mogort contra el Guadassuar.

Els nostres menuts començaren el partit perfectes en defensa, però negats en atac, i un curiós 0 a 2 per als visitants va ser el resultat en el primer període. En els descans de quart a quart Rafa Ros donava les instruccions oportunes i els benjamins amb la lliçó apresa anaren poc a poc fent distancia en el marcador. Al final de la primera part l’electrònic mostrava un 23-9 per als nostres que ara sí trobaven anella amb mes facilitat.

En la segon part continuava la gran defensa, mentre que en atac les possessions tant en estàtic com en contra colps finalitzaven en cistelles fàcils. La concentració en defensa va ser molt bona, quasi podríem dir que la millor defensa del partits jugats fins ara, demostrant la clara progressió dels nostres menuts. Així doncs les diferencies es dispararen fins al 48-25 final per als nostres.

Aquesta setmana els nostres tenen jornada de descans i no jugaran fins el 9 de febrer.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials