Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

UNIPAL ALGEMESÍ 65

BLASMETAL ALUMINIS 60

(12-17 / 18-15 / 18-15 / 17-13)

Partit corresponent al primer encontre de la segon volta jugat al poliesportiu d’Algemesí el dissabte per la vesprada. Els dos equips, amb prou distanciat en la taula, sis victòries de diferencia a favor dels locals, oferiren un partit emocionant fins el xiulit final, molt diferent al jugat en la primera volta on els d’Algemesí no patiren tant per endur-se la victòria en el Pérez Puig.

El Blasmetal Aluminis es presentava amb dos baixes en el joc interior, cosa que pagaria de forma clara a la fi del partit amb el natural cansament del l’únic pivot amb el que comptava i la falta de rotació. El partit començava molt be per als nostres, amb un joc mes ordenat que de costum, una acceptable defensa individual i un bon percentatge en el tir, els visitants s’emportaven el primer quart per 12-17.

En el segon quart els atacs continuaven tenint una bona fluïdesa que permetia aguantar, ara sí, l’espenta local per remuntar el partit el mes prompte possible. L’entrada dels mes joves per part de l’equip local els dona un plus a l’Algemesí. En un últim esforç, quan el marcador era de 19-32, rebaixaren la diferencia en l’electrònic, fins el 30-32 en els últims dos minuts de la primera part.

Malgrat que la renda s’havia esfumat, el Blasmetal Aluminis no va perdre cara al partit. Amb la mateixa concentració i el mateix esforç defensiu que en el inici de partit, impedien a l’equip local acabar la feina de la remuntada. Per part dels nostres, Fran rebia un fort colp que l’impedia jugar amb bon ritme. El mateix li passava a Raúl en els dits de la ma. D’aquesta forma, els dos màxims exponents en atac jugaren minvats bona part del partit, encara que no els va impedir finalitzar com a màxims anotadors del Blasmetal Aluminis. El tercer quart va ser calcat a l’anterior en quan a puntuació 18-15, i tot quedava per a ser resolt en el quart i definitiu període.

El l’últim quart el nerviosisme feia presencia en els visitants, sorpresos per el joc d’un rival en teoria mes fluix que els estava plantant cara arribant dalt al marcador a falta de tres minuts per a la fi. Però, poc a poc, el cansament dels vuit jugadors del Blasmetal Alunimis, sumat a una nova lesió, José Ramón va tindre que abandonar el partit per una luxació en un dit de la ma, permetia a l’Unipal Algemesí anar retallant distancies. Els atacs dels nostres eren espessos degut al cansament, el baló quasi no rodava i les decisions mai eren les correctes a l’hora de seleccionar el tir. Amb empat en el marcador els locals, amb un degoteig de bones accions del seu jove base i el bon percentatge de tir del pivot nº23, permetien a l’Algemesí fer un parcial de set a dos en els últims dos minuts de partit privant al Blasmetal Aluminis endur-se una victòria en el que pot ser haja sigut el partit mes complet de la temporada. A la fi 65-60 per als locals.

Amb el mal gust de no poder haver guanyat un partit que estava en les seues mans, però contents per l’esforç i el treball fet, el Blasmetal Alunimins tornarà a jugar el proper dissabte a les 16.30 en el Pérez Puig front l’Ayora. Esperem que puguen oferir de nou un bon partit davant l’afició.

Un comentario para “AL BLASMETAL ALUMINIS SE LI ESCAPA LA VICTÒRIA EN LA PISTA DE L’ALGEMESÍ.”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials