Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior Femení Vs Denia (6)

Esme va ser la màxima anotadora de les locals amb 12 punts.

NBALZIRA 37

DÈNIA CAFEMAX 67

(10-12/8-17/10-17/9-21)

Partit jugat el dissabte en el Pérez Puig entre l’equip líder, entre dos equips amb prou diferencies en la taula: el Dènia CafeMax amb deu vitòries i el nostre Sènior Femení amb 6 victòries. Les nostres comptaven amb tres significatives baixes: Núria, Mely i Laura.

Inici de partit molt positiu per a les nostres que molt concentrades en defensa pararen l’atac rival gracies a una zona que les dificultava molt trobar anella. El Dènia CafeMax sols anotava pràcticament des de la línia de tirs lliures. Així arriben els primes avantatges per al NBAlzira (5-1 min. 5 i 7-3 min. 7). Passat aquestos minuts les visitants augmentaven la intensitat en defensa, i amb una pressió a tot el camp, van sobreposant-se en el marcador, aprofitant també el gran nombre de tirs lliures concedits per les faltes de les jugadores locals, cosa que passaria factura a un NBAlzira que comptava només amb vuit jugadores. A la fi, i gracies a una última cistella del Dènia CafeMax, les nostres acaben dos punts baix el primer període, 10-12.

Dos cistelles seguides de les visitants, mes alguns tirs lliures, les donen les primeres avantatges en el marcador (12-19 min. 14) a el inici del segon quart. La defensa zonal, cuidant-se de tanta falta assenyalada, deixa de ser tan efectiva, el Dènia CafeMax aprofita el forat en la zona capturant massa rebots i castigant amb segones opcions. Així s’arriba a la fi de la primera part amb 18-29.

Senior Femení Vs Denia (9)

Dani Cuenca tan sols comptava amb 8 jugadores per enfrontar-se al líder.

Desprès del descans el ritme de joc es manté: les visitants troben dificultats per atacar la zona, però el gran nombre de faltes, amb els consegüents tirs lliures anotats, i la incapacitat anotadora de les locals, fan que el avantatge de les visitants augmente (19-34 min. 22). Un triple de Rebeca, i la decisió de jugar amb dos pivots, fan recuperar a les nostres les aspiracions en el partit. Les rivals es troben amb dificultats serioses per anotar, i només el gran encert des d‘els tirs lliures fan que la remuntada local siga efectiva. (28-46 min. 30)

La incapacitat per a trobar el camí mes fàcil per anotar de les visitants les du a uns minuts de crispació i acumulen tres tècniques. Uns bons minuts d’Esme amb 7 punts consecutius dugué a les nostres a rebaixar la distancia a 15 punts (35-50 min. 34). Amb la gran quantitat de faltes les expulsades per part de l’NBAlzira comencen a desfilar cap a la banqueta i durant 8 minuts l’equip es queda sense canvis. El cansament i la acumulació de faltes afona a l’equip permetent al Dènia CafeMax anotar a plaer i deixar el resultat final amb 37-67 per a les visitants.

Amb aquest resultat el nostre Sènior Femení continua amb 6 victòries en la sexta posició en la taula. El Dènia continua una setmana mes líder de la categoria amb 11-1. El proper partit de les nostres serà el proper divendres 8 fora en la pista del Rolser Pedreguer, que es novè amb 4-8, a les 20.30 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials