Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

ROLSER PEDREGUER 30

NBALZIRA 25

(16-9 / 4-6 / 4-5 / 6-5)

Partit jugat el divendres per la nit en la localitat de Pedreguer on les nostres visitaven al novè classificat.

El inici del partit va estar marcat per la pressió a tota la pista de les locals que amb un alt ritme imposaren el seu joc quasi des del inici. Laura amb sis punts consecutius mantenia a les nostres en el partit (11-6 min. 6). Però les locals continuen anotant mentre que les nostres tenen dificultats per mantindre el ritme. Així finalitza el primer període amb 16-9.

En el segon quart el joc de lles nostres es mes tranquil en atac i superen la pressió local amb mes facilitat. També s’aconsegueix aturar al rival en atac. La circulació del baló millora i les locals perden efectivitat en defensa, però els nostres tirs exteriors, obligats per el replegament en zona del Pedreguer, no entren. Així que una bona defensa no obté l’ajuda de un bon atac i amb un parcial de 4-6 arribem al descans amb 20-15.

En el tercer quart el joc te la mateixa línea. La defensa es quasi perfecta. Les locals tenen seriosos problemes per anotar, però el mateix passa amb el nostre atac, els punts no arriben, el quart acaba amb 4-5 i la remuntada, que es veu factible, es fa esperar.

El joc no canvia en el període definitiu. Les cistelles brillen per la seua absència i el marcador es mou poc. Les nostres pateixen moments de cansament, encara i tot s’intenta fer una pressió a tota la pista, però continuen sense trobar anella. Després d’una reorganització de la pressió s’aconsegueix furtar varies possessions però el rellotge pareix volar i la remuntada es fa impossible amb el temps que queda. Amb la concessió d’una falta, amb l’encert dels dos tirs lliures, les locals firmen una victòria per 30-25 en una hora i cinc minuts de joc real.

Amb aquesta derrota les nostres es situen en la part mitja de la taula en la sexta posició amb sis victòries per set derrotes. El proper partit serà a casa en el Pérez Puig front el quart classificat el Patronato Bocairent que ve de guanyar al penúltim classificat aconseguint la victòria onze en lliga. El partit de la primera volta finalitzà amb 75-41 per a les de Bocairent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials