Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

BLASMETAL ALUMINIS NBALZIRA 34

CB AYORA 36

(12-8/10-7/4-11/8-20)

Partit jugat el passat dissabte en el Pérez Puig on el nostre Sènior B, amb només la baixa de José Ramón per lesió, rebia a L’Ayora, equip de la part alta de la taula amb vuit victòries.

El partit començava molt be per als nostres, la defensa, seriosa en tot moment, impedia tirs fàcils als visitants que tenien moltes dificultats per anotar. Després de les dos primeres cistelles en els primers minuts d’encontre no tornaren a anotar fins el minut 6. D’ací, a la fi del quart, només farien un tir lliure. El Blasmetal Aluminis per la seua part estava molt encertat de cara a l’anella. Els punts arribaven tant de dins la zona com de l’exterior, fent set cistelles, cap d’elles des de la línia de tirs lliures. Així finalitzava el primer període amb 12-8 per als nostres.

El segon quart va ser calcat al primer, amb un joc consistent, sense massa pèrdues, els locals anaven augmentant la diferencia en l’electrònic. Els visitants tan sols feren dos cistelles en joc, la resta de punts venien de tir lliure, degut a les nombroses faltes que aconseguien cobrar gracies a la seua superioritat en la zona. El Blasmetal Aluminis torna a guanyar el quart per 10-7 per anar-se’n al vestidor amb 22-15 a favor, però amb la sensació de que la diferència podria haver sigut major.

En la segon part tot canvia. Els visitants es conjuren en el vestidor per ser molt mes agressius en defensa, cosa que aconsegueixen des del primer moment del tercer quart. El baló en mans del locals no fluix tant i els costa atacar. Desprès d’un breu intercanvi de cistelles en els tres primers minuts de quart (26-19 min. 23) la defensa de l’Ayora impedeix als nostres anotar en el que resta de quart, fallant inclús quatre tirs lliures per falta tècnica i personal assenyalats a l’Ayora. Els visitants amb la moral ben alta empaten el partit a 26 a falta de deu minuts.

En el període definitiu la sequera del Blasmetal Aluminis continua durant tres minuts mes, acumulant ja deu sense veure anella fruit de imprecisions, però sobre tot d’atacs mal estructurats. Mentre tant l’Ayora amb un joc mes alegre que el de la primera part va fent camí per endur-se la victòria. Fa valdre la seua gran superioritat rebotejadora, tal vegada la major de la lliga, i llança contra colps per a fer un 2-15 de parcial en els primers vuit minuts d’aquest quart i sentenciar el partit. Després d’un breu intercanvi de cistelles, el marcador final es queda  amb el resultat definitiu de 34-46.

Derrota que deixa molt mal sabor de boca als locals que, després d’haver competit durant la primera part amb un equip clarament superior físicament, veu com la falta d’ordre e idees en atac hipoteca el que semblava una victòria, tal vegada no relaxada, però sí factible en la primera part.

Malgrat aquestos vint minuts finals, la millora de l’equip es palpable en aquestos últims partits. El proper partit serà contra un dels rivals mes complicats de la categoria, el NBXàtiva. L’equip de la Costera, sempre en la part alta de la classificació, ara segon amb una derrota mes que el Tavernes que es primer, però amb les mateixes victòries, serà el proper rival dels nostres el diumenge a les 18.45 hores en Xàtiva.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials