Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Rafa Ros penetra davant l'oposició d'un defensor del Bàsket Silla

Rafa Ros penetra davant l’oposició d’un defensor del Bàsket Silla

Partit de la categoria autonòmica jugat dissabte passat al pavelló Pérez Puig entre dos equips de la part mitjana de la taula. El sènior masculí Aqua Alzira, que venia de perdre quatre partits de forma consecutiva, rebia a un Bàsket Silla amb un balanç de nou victòries en la classificació, dos més que els nostres.

El començament de l’encontre reflectia la igualtat que entre els dos equips hi havia en la taula classificatòria. Els atacs no podien superar a les defenses individuals i els dos conjunts trobaven serioses dificultats per a anotar. Un paupèrrim 3-4 era el marcador passats sis minuts del primer període. Poc a poc el conjunt local anava retrobant-se amb el seu joc, i de la mà d’un intens i inspirat Luis Navasquillo aconseguia un parcial de 6-2 per ficar-se per davant en el marcador, encara que els de Silla no permetien que els locals s’escaparen.

El primer quart finalitzava amb una jugada desafortunada per als nostres: Luis Navasquillo, el jugador més destacat de l’Aqua Alzira en atac, es veia obligat a abandonar la pista per una aparatosa i preocupant lesió en el genoll. En el poc que restava de quart es va vore un intercanvi de cistelles rematat amb un triple de l’Aqua Alzira en l’última possessió, que posava el 13-12 en l’electrònic al final dels primers deu minuts.

Luis Navasquillo es veia obligat a abandonar la pista encara en el primer quart per una lesió al genoll.

Luis Navasquillo es veia obligat a abandonar la pista encara en el primer quart per una lesió al genoll.

El segon quart arrancava amb un Aqua Alzira que colpejava primer, però la lesió de Luis havia deixat gelats als nostres sèniors. El Bàsket Silla donava entrada en les rotacions a jugadors molt més ràpids i encertats de cara a l’anella, sobre tot en la finalització de les jugades de contracolp. El jugador del sènior B Blasmetal Aluminis Yeraith Recio aconseguia cinc punts de forma consecutiva i parava el parcial dels visitants, però en les següents possessions continuava sent el Silla qui millor aprofitava els seus atacs i s’imposava en el segon quart amb un parcial de 11-16, per a arribar al pas pels vestidors amb avantatge (24-28).

En la represa, el Bàsket Silla continuava augmentant la diferència en el marcador. Rafa Ros amb un triple i Juan Carlos Laguía amb sis punts consecutius impedien que el desavantatge anara a més. El tècnic alzireny  Alberto Lahoz demanava un poc més d’esforç als seus jugadors, els quals, amb una defensa pressionant a tota la pista, aconseguien recuperar vàries pilotes i deixaven el partit per decidir en l’últim període. El parcial del tercer quart fou d’11-14 per als visitants, que ampliaven el seu avantatge fins al 35-42.

Luis es va mostrar especialment actiu en atac durant el temps que va estar en pista.

Luis es va mostrar especialment actiu en atac durant el temps que va estar en pista.

En l’últim període l’Aqua Alzira deixava sense anotar al Bàsket Silla durant quasi quatre minuts i es posava a quatre punts en l’electrònic. Els dos equips alternaven les ratxes anotadores en atac, en un intercanvi de cistelles que només beneficiava als visitants, que en cap moment permeteren que la diferència al seu favor baixara de quatre punts.

Malgrat els esforços, cada vegada que l’Aqua Alzira aconseguia aproximar-se en el marcador, trobava una resposta ràpida dels visitants, que tornaven a encadenar bons atacs i ficaven terra per mig en l’electrònic. Amb un resultat de 42-57 a falta de tres minuts per al final, i amb un Aqua Alzira incapaç de remuntar, els tirs lliures van ser els protagonistes, amb un gran encert per part dels dos equips, que servien per a deixar el marcador en el definitiu 46-59. Rafa Ros i Juan Carlos Laguía van ser els màxims anotadors de l’Aqua Alzira amb nou punts cadascú.

Amb esta derrota l’Aqua Alzira prolonga la mala ratxa de resultats, que coincideix amb una època d’absències obligades i lesions, a les quals malauradament s’ha de sumar la de Luis Navasquillo per als pròxims partits. Confiem que els resultats de les proves mèdiques siga positiu i que Luis puga tornar prompte a les pistes.

El conjunt alzireny es queda amb un balanç de 7-10 en la dècima posició de la classificació i la pròxima jornada s’enfrontarà al dotzè classificat, el Cerámicas Vidal Beneyto Bunyol-Yàtova, al pavelló municipal El Planell de Yàtova (diumenge 24 de febrer, a les 12 hores).

Un comentario para “L’AQUA ALZIRA PERD FRONT EL BÀSKET SILLA I ALLARGA LA MALA RATXA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials