Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Pàgina del suplement SuperBasket, que publica el diari Superdeporte

Pàgina del suplement SuperBasket

Este dimecres 20 de febrer no vos podeu perdre el suplement SuperBasket, que publica tots els dimecres el diari Superdeporte. Esta setmana el Nou Bàsquet Alzira serà el gran protagonista del suplement més complet del bàsquet valencià.

El tradicional reportatge en les pàgines centrals, dedicat als diferents clubs de la Comunitat Valenciana, estarà dedicat esta setmana al nostre club. En ell podreu disfrutar de les fotografies de tots els equips del club i un extens reportatge sobre el projecte esportiu del bàsquet alzireny.

A més, i com cada setmana, al suplement dedicat al bàsquet que publica Superdeporte podreu trobar tots els resultats i les classificacions de l’esport de la cistella en totes les divisions i categories del bàsquet autonòmic.

No deixeu de comprar-lo!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials