Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

Lorena ataca l'anella.

Lorena ataca l’anella.

NBALZIRA 26

PATRONATO BOCAIRENT 90

(8-25 / 8-19 / 4-27 / 6-19)

La visita del quart classificat al Pérez Puig es salda amb una amplia derrota de les nostres que res pogueren fer front un dels equips mes compensats i competitius de la lliga.

Malgrat que el resultat i les sensacions foren bones al inici de l’encontre, el Sènior Femení liderava el marcador per 4-3 en el minut 2, el Patronato Bocairent, desprès d’un temps mort, feia un parcial de 2-16 ficant ja des dels primers minuts un avantatge impossible de remuntar. Amb un ritme difícil de seguir, les visitants s’enduen el primer quart per 8-25.

En el segon quart el joc de les nostres millora. Amb menys nerviosisme els atacs tenen mes criteri. La defensa també millora i les visitants no anoten fins el minut quatre. El parcial en aquest inici de quart es de 6-2 per a les jugadores de Dani Cuenca. Però, després de varies recuperacions, el Patronato torna a marcar el seu ritme. Les locals es veuen superades per el major físic de les visitants. Encara que tenim una lleugera reacció després d’un temps mort, el parcial torna a ser per al Patronato per 8-19.

A la tornada dels vestidors de nou la defensa respon, però l’atac no acompanya. Una nova espenta visitant deixa un nou parcial per al Patronato. Les pèrdues locals i la impossibilitat de trobar tirs lliurats les condemna a rebre un 4-27 en el tercer parcial.

Els tirs exteriors tampoc

Els tirs exteriors tampoc

L’últim quart del partit, ja impossible de remuntar des de feia temps, passa a ser un dolorós tràmit. El parcial es també per a les visitants, tancant el partit amb 26-90 per al Patronato Bocairent.

Ara el Sènior Femení amb sis victòries i vuit derrotes ocupa una meritòria sexta posició i jugarà el dissabte en la pista del Carcaixent, que també ve de perdre, havent cedit el tercer lloc que ocupava al Patronato Bocairent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials