Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

CSA CARCAIXENT 64
NBALZIRA 31
(9-9 / 18-13 / 17-7 / 20-2)

Amb només sis jugadores se presentava el nostre Sènior Femení en la pista del quart classificat i candidat a la lliga el CSA Carcaixent. Malgrat el gran nombre de baixes les nostres feren una meritòria primera part. El cansament de la segona part, sobre tot en l’últim quart, va fer que el marcador es disparara a favor de les locals.

Amb el handicap de comptar amb només un únic canvi per als quaranta minuts de joc, començava l’encontre amb la clara intenció de no cometre els mateixos errors que el partit del passat dissabte front a Bocairent, amb un ritme sense precipitacions, absent de pèrdues i faltes innecessàries. La defensa funciona i un triple de Laura dona a les nostres el primer avantatge en el minut 6 per 4-7. Desprès d’un temps mort local el Carcaixent reordena la defensa. Aconsegueix varies recuperacions que finalitzen al contra colp. Una cistella de Gemma serveix per empatar al final del primers deu minuts.

En el segon quart el Carcaixent intenta obrir la defensa des del perímetre. Fan dos triples consecutius, però Laura i Nuria responen des del joc interior evitant que les locals s’escapen en el marcador (15-13 min. 15). El ritme del partit continua sent controlat per el nostre Sènior Femení. Encara que les locals augmenten la intensitat pressionant la eixida, Gemma i Esme condueixen be al bola fins l’atac i les locals quasi no furten balons amb la pressió. Les locals concedeixen fins a deu tirs lliures en aquestos moments. El baix percentatge impedeix al nostre equip ficar-se per davant en el marcador. Amb l’impossibilitat de traure major distancia en l’electrònic , les de Carcaixent opten per el desgast. Amb ràpides rotacions aprofiten els xicotets i necessaris descans de les nostres bases, i fan un parcial al final de quart de 6-2 anant-se’n al vestidor amb cinc punts d’avantatge 27-22.

En la tercer quart es quan el Carcaixent ix dispost a endur-se el partit aprofitant la diferencia física. Les nostres encara aguanten be els primer minuts i l’electrònic reflecteix un acceptable 34-29. Però el cansament devia arribar en qualsevol moment. Les de Carcaixent ho noten i comencen a carregar amb mes gent el rebot, eixien al contra colp quan recuperen en defensa i no perdonen les segones opcions quan ho fan en atac. Cistelles de Marta i Núria serveixen per tancar el quart amb una diferencia desfavorable de 15 punts (44-29).

L’últim període es una pressió constant del rival, que si be no recupera molts balons, impedeix l’arribada de les nostres a l’anella en condicions bones de tir. Durant sis minuts les nostres no poden anotar. Malgrat que el treball de les sis jugadores continua sent bo, el partit es impossible de remuntar. Encara que l’equip continua treballant amb molt d’ordre el nivell físic arriba a punts crítics, aprofitant les locals per anotar al contra colp, firmant el 64-31 final.

Enhorabona a l’equip veí per la victòria que les deixa en la quarta posició a dos victòries del primer, el Dénia CafeMax. Però felicitar també a les nostres sis valentes per donar-ho tot en una pista complicada. Desprès d’aquest resultat el Sènior Femení es situa amb sis victòries i nou derrotes en la part mitja de la taula, en la sèptima posició. El proper partit de les nostres serà el divendres 1 de Març front un altre dels candidats a endur-se la lliga, el CB Oliva que comparteix lideratge amb catorze victòries per només una derrota amb el mencionat Dènia CafeMax.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials