Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sènior masculí Aqua Alzira

Sènior masculí Aqua Alzira

L’Aqua Alzira va tallar dissabte passat la ratxa negativa de cinc derrotes consecutives a costa d’un CVB Bunyol-Yátova que després d’anar a remolc durant tot l’encontre va reaccionar en l’últim quart i que, fins i tot, va tenir opcions per a emportar-se el partit (53-55).

El conjunt alzireny, que afrontava el partit amb la baixa de Luis Navasquillo, a la qual s’unia la de Rafa Ros, i amb diversos jugadors del sènior B, va dominar el primer quart gràcies a un bon començament (2-9, min. 6), moment en el qual els locals van començar a trobar el seu ritme de joc fins a equilibrar el xoc (8-11, min. 8). L’aparició de Yeraith Rubio i Julio Albelda va servir per a deixar el marcador en 8-15 al final dels primers deu minuts.

En el segon acte, el Bunyol-Yátova tancava la zona amb més decisió i es donava pas a un joc una poc més travat i amb menor encert per part dels dos equips (13-18, min. 15). Malgrat tot, l’Aqua Alzira es mantenia per davant (13-22, min. 18), gràcies a Juan Carlos Laguía i Vicent Sales. No obstant això, els de la Foia aconseguien retallar distàncies abans del descans fins a deixar el marcador en 18-22.

Julio Albelda llança a cistella en una jugada del partit de la primera volta.

Julio Albelda llança a cistella en una jugada del partit de la primera volta.

La represa, després del pas pels vestidors, va estar marcada per un intercanvi de cistelles, que permetia als jugadors que entrena Alberto Lahoz mantenir-se per davant en el marcador (23-30, min. 25), amb un Juan Carlos Laguía especialment actiu. Uns minuts d’inspiració dels exteriors de l’Aqua Alzira, amb tres triples consecutius, ajudaven a estirar la diferència a favor dels nostres al final del tercer quart (30-44).

Però quan tot semblava decantat del costat alzireny, els jugadors del Bunyol-Yátova van elevar el nivell defensiu en l’últim període, cosa que els va permetre recuperar pilotes i forçar mals llançaments de l’Aqua Alzira fins a acostar-se en el marcador després d’un parcial de 10-2 (40-46, min. 35). Pau Ros tallava una sangria de cinc minuts sense anotar, però, tot seguit, després d’un altre parcial de 10-3, els de la Foia es posaven per davant (50-49, min. 37).

S’entrava en els dos últims minuts amb taules en el marcador (50-50, min. 38). En els pitjors moments per a l’Aqua Alzira, quan els nervis atenallaven cada atac, va aparèixer la figura de David Díaz, qui, amb quatre tirs lliures consecutius, donava un respir als nostres (51-54, min. 39). No obstant això, el Bunyol-Yátova no havia dit l’última paraula i, amb 53-54, va arribar a tenir una última possessió per a guanyar el partit, però finalment l’Aqua Alzira va acabar emportant-se una victòria balsàmica que posa fi a una mala ratxa de cinc derrotes consecutives (53-55).

Dissabte que ve el conjunt blaugrana rep al pavelló Pérez Puig al C.B. Alcàsser, últim classificat amb tan sols una victòria, una ocasió propícia per a continuar recuperant sensacions i mantenir-se en la senda de les victòries.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials