Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

SÈNIOR MASC. ZONAL
BLASMETAL ALUMINIS 63
CV TABERNES 72
(13-13 / 24-17 / 12-21 / 14-21)

El Sènior B Blasmetal Aluminis de Primera Zonal es quedà sense premi en el partit jugat el passat dissabte contra el que era líder de la categoria el CB Tavernes. Malgrat la bona primera part jugada per els nostres, no pogueren mantindre el ritme en defensa i es quedaren a les portes de la victòria contra un gran equip el Tavernes que optarà de forma segura a endur-se el campionat.

El partit començava tort per als locals. El Tavernes prompte mostrava la seua superioritat encetant el marcador amb un triple per a fer un parcial de 2-7 en els primers cinc minuts. Desprès d’un temps mort de Pep Borrull els locals eixiren mes centrats a la pista fent un parcial de 10-0 (10-7 min. 8) amb un Yeraith Recio molt combatiu, encara que sense sort en la línia de lliures. El Blasmetal Aluminis comença a donar prioritat a la intensitat defensiva, deixant al Tavernes sense anotar cap cistella en joc en el que restava de quart empatant el quart (13-13) des de la línea de tirs lliures.

En el segon quart es la defensa del Tavernes la que impedeix als locals anotar cistelles en joc. El Blasmetal Aluminis amb un 50% d’encert en els tirs lliures, no aprofita satisfactoriament l’única forma de trobar cistella fins el moment, i veu com el rival aconsegueix un parcial de 3-8 en els primers quatre minuts gracies a varies recuperacions i finalitzacions al contra colp. Però el final de quart es positiu per als locals. Els atacs troben tirs lliurats i en l’intens intercanvi de cistelles fins el descans es el Blasmetal Aluminis el que ix guanyant aconseguint un parcial a final de quart de 24-17 per anar-se’n al vestidor amb un avantatge de set punts (37-30 min. 20) gracies sobre tot al gran esforç en la pintura de Raul Cebrián amb 8 punts en aquest període (amb un total de 10 al final del partit).

Desprès del descans es nota que el Tavernes ha pres nota. La seua defensa que puja clarament d’intensitat trau com a recompensa molts balons perduts per part del locals que veuen com en tan sols tres minuts l’avantatge s’esfuma. Un obligat temps mort atura el parcial del Tavernes però la defensa local no pot parar al seu jugador número 6 Vercher que amb 10 punts en aquest quart (per un total de 21) contribueix a anotar 21 punts per 12 dels locals, deixant el marcador amb 49-51 a falta de deu minuts per jugar.

L’últim quart va ser un intercanvi de cistelles entre els dos equips. El Blasmetal Aluminis ficà de forma molt efectiva mes agressivitat en la defensa. Yeraith, Villa i Jesús recuperen boles en defensa. Açò es aprofitat de forma extraordinaria per José Ramón que finalitza aquestes recuperacions anotant sis punts consecutius deixant als nostres només a tres punts a falta de 4 minuts. A partir d’aquesta boníssima reacció dels nostres per no donar el partit per perdut en cap moment, van passant els minuts, i mentre el Tavernes només anota de tirs lliures, les cistelles dels locals tarden en arribar i el marcador ajustat de 59-63 obliga al Blasmetal Aluminis a parar el cronòmetre a base de faltes, cosa que no dona el resultat esperat. Mes tirs lliures anotats per part del Tavernes, que passa del 61-65 a falta de dos minuts al 63-72 final, donen la victòria las visitants gracies al seu encert des dels 4,25.

Així doncs, una segona part en la que el Blasmetal Aluminis no va poder seguir amb el bon treball defensiu de la primera, impedeix haver guanyat un vibrant encontre per part dels dos conjunts. Amb la victòria el CB Tavernes continua en la part alta a una victòria del Xàtiva que recupera la primera plaça desprès d’haver igualat en el mateix nombre de partits jugats que el Tavernes. Mentre tant els nostres, que descansen aquest cap de setmana, es mantenen en una perillosa dècima posició empatats amb el onzè classificat l’Albaida, pròxim rival d’ací dos dissabtes.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials