Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sènior masculí Aqua Alzira

Sènior masculí Aqua Alzira

El sènior masculí Aqua Alzira va imposar la lògica al Pérez Puig i es va anotar una treballada victòria contra el CB Alcàsser per 73-50 gràcies a un bon tercer quart (22-13 de parcial), la qual cosa li permet encadenar dos victòries consecutives que quasi li asseguren la permanència en la categoria.

El conjunt alzireny afrontava el partit en quadre per les nombroses baixes entre les seues files. A la baixa per lesió de Luis Navasquillo, s’unien les de Muri i Fèlix Lahoz per motius fallers, i la de David Díaz, fet que va obligar al tècnic Alberto Lahoz a tirar mà dels jugadors del Blasmetal Yeraith Rubio, Raúl Cebrián i Fran Teruel.

Encara que les dos primeres cistelles del partit van ser per a l’Aqua Alzira, l’Alcàsser es feia amb el comandament en l’equador del primer quart (6-8; min. 6). El conjunt blaugrana acusava la falta d’intensitat en defensa i l’escàs encert en anotació. No obstant això, els nostres van reaccionar prompte i, gràcies a un moment d’inspiració en els llançaments triples, van aconseguir donar-li la volta al marcador i tancar el primer període amb una xicoteta renda (19-14).

Juancar va estar especialment actiu durant tot el partit, i va liderar a l'equip en l'últim quart

Juancar va estar especialment actiu durant tot el partit, i va liderar l’equip en l’últim quart.

Els jugadors que entrena Alberto Lahoz van acusar la mala arrancada del segon quart i l’Alcàsser va aprofitar esta circumstància per a fer mal sota els taulers i posar-se per davant en l’electrònic després d’un parcial de 2-9 (21-23; min. 15). Després d’un temps mort sol·licitat pel tècnic alzireny, l’Aqua Alzira va incrementar l’activitat defensiva, la qual cosa es va traduir en arribades a cistella que li van permetre arribar al descans amb avantatge després d’una cistella d’Óscar sobre la botzina (31-24).

El xoc es va reprendre amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips. L’Aqua Alzira anava a elevar el seu nivell defensiu i a posar terra pel mig (39-30, min. 25). En els últims compassos d’este parcial, de nou l’encert dels nostres des del tir exterior, amb tres triples consecutius, deixava el partit quasi vist per a sentència (53-37). En la vessant negativa, l’eliminació per faltes de Pau Ros i les molèsties en el genoll de Rafa Ros deixaven a l’entrenador sense bases per a afrontar el que quedava de partit.

En l’últim quart, l’Alcàsser, conscient dels problemes dels nostres en el lloc de base, va pujar les línies de pressió. L’Aqua Alzira va començar a tenir problemes per a pujar la pilota, a causa de la pressió dels bases rivals sobre Juan Carlos Laguía, i veia com l’Alcàsser retallava diferències (60-49, min. 35).

No obstant això, el conjunt blaugrana es mantenia molt més intens en defensa, dominant sota els taulers amb Julio Albelda, Juan Carlos Laguía i Raúl Cebrián, i recuperava l’avantatge en l’electrònic (66-49; min. 37). En els instants finals, ja amb el partit trencat, sense defenses, l’Aqua Alzira va augmentar la diferència per damunt dels vint punts fins a deixar-la en el definitiu 73-50.

Després d’esta victòria, l’equip que entrena Alberto Lahoz rep la pròxima jornada al pavelló Pérez Puig al fins ara líder de la categoria, el Maristas, en un horari poc habitual: el diumenge 10 de març, a les 12.30 hores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials