Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

NBALZIRA 42
CB OLIVA MOMPÓ ÔPTICA 54
(11-13 / 8-10 / 10-16 / 13-15)

Partit avançat al divendres i jugat en el Poliesportiu Fontana Mogort. Les nostres en setena posició rebien a l’equip co-líder de la categoria junt al Dènia Cafe Max.

Malgrat que la distancia en lliga es notable entre els dos equips, el inici d’encontre mostrava tot el contrari. Mentre el nostre Sènior Femení , amb molta concentració i ordre, el CB Oliva no podia marcar el seu ritme de joc. La iniciativa en el marcador sempre era de les locals que passaren d’un 2-4 en el minut tres al 11-6 a falta d’un minut. En eixe moment el CB Oliva aprofita una inesperada falta de concentració de les nostres i marca un parcial de 0-7 que el fa endur-se el quart per 11-13.

La calma torna a les files locals en el inici del segon període. Controlant el ritme de partit i amb una bona defensa, les visitants tornen a estar 4 minuts sense anotar cap punt, però els nostres atacs son totalment infructuosos i el intercanvi de cistelles mostra un empat a quinze a falta de tres minuts. Amb cistelles de Núria y Esme aconseguim un xicotet avantatge de dos punts, però de nou en l’últim minut es l’Oliva que s’endu el gat a l’aigua i amb un ràpid parcial de 0-6 deixa el marcador amb 19-23 a la fi de la primera part.

Pocs canvis desprès del descans. El pes de l’encontre continua sent local. En el minut 24 es pot veure un apretat 25-27 en el marcador. En eixe moment les locals perden dos possessions de forma consecutiva, el CB Oliva no perdona i aprofita per obrir un xicotet marge de sis punts que augmenten fins als deu de nou aprofitant el típic descontrol del últims minuts de quart que es torna a repetir en aquest tercer. (29-39 min. 30)

En el període definitiu es veu mes del mateix. El control del partit es del NBAlzira, però l’efectivitat de cara a l’anella es de les visitants que aprofiten millor els seus atacs. Un triple de Rebeca aconsegueix deixar la diferencia a només 8 punts, però amb només dos minuts per jugar (42-50). Una vegada més, l’últim minut dilapida les opcions per lluitar per la victòria, dos pèrdues més de les locals son aprofitades per les locals per tancar el partit i no deixar cap opció per a la victòria local. (54-42).

Amb aquesta derrota les nostres es queden en la mateixa setena posició amb un balanç de 6/10. L’Oliva, gracies a la derrota del Dènia a Bocairent es queda com a primer en solitari. El proper partit de les nostres serà el dissabte dia 9 a les 20 hores en la pista del Roquette Benifaió, equip que du exactament la mateixa trajectòria que les nostres, ja que son vuitenes amb el mateix nombre de victòries i derrotes.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials