Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base Sportleader Alzira

Júnior Base Sportleader Alzira

JUNIOR MASCULÍ PREFERENT. GRUP D.
CB SAX 41
BASE ALZIRA 57
(9-12 / 6-10 / 9-16 / 17-19)

Visita del Junior Base Sportleader al cuer de la lliga, el CB Sax amb la clara intenció, a part de endur-se la victòria, de fer un bon partit i recuperar jugadors que en partits anteriors havien estat absents per lesió.

El partit començà molt be per als nostres amb un parcial de 0-6, gràcies a la intensitat defensiva de Rafa i Alex. Prompte el Sax començà a jugar millor amb l’aportació del seu jugador número 13 Pardo, i aconseguí remuntar fins el 9-8. El Junior Base li tornà el parcial amb un 0-4 per deixar el marcador amb 9-12 al final del primer quart.

En el segon quart va estar ple d’imprecisions per part dels dos equips i sols Mario del Junior Base era capaç d’anotar gràcies als seu encert en el tir exterior. D’aquesta forma s’arribava al final de la primera part amb el baix marcador de 15-22 per als visitants.

Després del descans el Junior Base va tornar a deixar-se la pell en defensa. De la mà de Rafa i Alex, que finalitzaren l’encontre amb 16 i 11 punts respectivament, aconseguiren varies recuperacions de baló finalitzant amb cistelles fàcils al contra colp o ràpides penetracions aprofitant el mal balanç defensiu local.

En el període definitiu el Sax intentà la remuntada, però el Junior Base continuava anotant de manera prou fluida i mai va permetre la remuntada local, finalitzant l’encontre amb el resultat de 41-57.

Amb aquesta nova victòria el Junior Base es situa en la novena posició amb 5 victòries per 13 derrotes. La setmana que ve en el Pérez Puig rebrà la visita del primer classificat el Centre Alcoià de Bàsquet amb un balanç de 15-3. El partit corresponent a la primera volta el resultat en Alcoi va ser de 73-40 per als d’Alcoi.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials