Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMICA. GRUP C.

CBM ROQUETTE BENIFAIÓ 39

NBALZIRA 56

(15-10 / 13-11 / 8-20 / 4-15)

Partit jugat el passat dissabte el la pista del Roquette Benifaió, equip empatat en la taula amb les nostres abans de jugar aquest emocionant encontre on Dani Cuenca va poder comptar amb quasi tota la plantilla.

El nostre Sènior Femení començà l’encontre amb falta de ritme i fins que el quart no avançava les xiques de Dani Cuenca no aconseguien entrar en partit. Les locals no desaprofiten l’ocasió i en els primers compassos agafen una distancia de quatre punts. Poc a poc les nostres entren en joc, però el camí a l’anella es complicat de trobar per la bona defensa tancada de les locals. S’intenta eixir amb mes rapidesa, però els atacs son massa precipitats i es fallen cistelles baix de l’anella. Inma va eixir al rescat amb set punts de forma consecutiva mantenint a l’equip dins de l’encontre, malgrat els cinc punts en contra a la fi dels primers deu minuts (15-10).

En el segon quart es clara la intenció de reduir el desavantatge. El joc comença a funcionar i amb quatre punts de Núria i dos de Laura (que finalitzà amb una destacable aportació anotadora de 16 punts) sumat a la bona defensa del grup, s’aconsegueix acariciar l’empat en el minut 17 (20-19). Es quan la lesió de Inma, màxima anotadora fins el moment, deixa un poc gelades a les nostres que reben un parcial de 7-0 obtenint el Roquette Benifaió la màxima renda (27-19 min. 19). Una cistella de Lorena serveix per a reduir a sis la diferencia al descans (27-21).

Desprès del descans l’equip ix mes tranquil a pista, però segueixen fallant massa en atac i tres punts del Benifaió els torna a donar una nova màxima diferencia a favor de les locals (30-21). Un temps mort marca el punt d’inflexió en l’encontre. L’Alzira fa un parcial de 2-8 apropant-nos a les locals en el minut 27 amb 32-29. Açò provoca un temps mort rival. Mely i Esme es fan càrrec del bon treball d’Inma en la primera part, i anul•len a la millor jugadora local, negant-li la recepció de baló e impedint-li anotar. Mely no només aporta en defensa, junt a Laura i Rebeca, acaparen el joc d’atac i en el minut 29 aconsegueixen la remuntada igualant el marcador a 35. Una gran cistella de Gemma en l’últim segon culmina un espectacular últim minut de quart on el parcial de 0-6 deixa el marcador amb 35-41 per a les nostres.

En el període final els atacs, conduïts amb molta menys ansietat que en la primera part, fa que les cistelles entren amb mes facilitat. Açò, sumat a la bona defensa, fa que la diferencia al nostre favor augmente (37-49 min. 35). Els últims minuts el Benifaió baixa els braços i el Sènior Femení finalitza l’encontre amb relativa tranquilitat l’encontre amb 17 punts a favor (39-56 min. 40) Destaquem que totes les jugadores han aconseguit anotar.

Amb aquesta important victòria front a un rival directe, les nostres aconsegueixen desempatar amb el Benifaió ficant una victòria de diferencia quedant d’aquesta manera amb 6 victòries i deu derrotes en la posició sèptima.

El proper partit serà en la vespra de falles el dissabte 15 a les 16.30 hores front el Teixereta que es quint amb 11 victòries i sis derrotes. El resultat de la primera volta va ser de 47-39, per el que es preveu un disputat partit per a les nostres xiques. Ànim i enhorabona!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials