Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

SÈNIOR PRIMERA ZONAL GRUP B
CIUTAT D’ALBAIDA 71
BLASMETAL ALUMINIS 54

(17-17 / 21-15 / 14-9 / 19-13)

Encontre jugat el dissabte en la localitat d’Albaida entre dos equips empatats en la part baixa de la classificació, d’ací la importància d’aquest encontre, ja que junt al Va de Basket Algemesí, pareix que aquestos son els equips, junt a l’últim classificat el Catarroja, que lluitaran per no baixar de categoria.

El primer quart va ser molt parell. Els dos equips tarden en trobar-se còmodes en atac i fins el minut 3 no arriba la primera cistella. Els locals estan mes encertats de cara a l’anella, mentre que per part del Blasmetal Aluminis, només els punts, menys una cistella, venen des de la línia de personal, amb un esplendorós Raúl Cebrián que es mostra imparable en la pintura. Només amb faltes aconsegueixen parar-lo, i el seu encert manté als nostres dins del partit. En l’últim segons del quart, amb tres punts baix per als nostres, Fran rep una falta en el seu llançament de tres, i aconseguint fent els tres tirs lliures, empata a 17 el quart.

En el segon quart es va veure un altre Blasmetal Alumins en atac. De nou Raúl, ara sense rebre falta, aconsegueix tirs mes lliurats prop de l’anella. Mentre tant Jose Ramón aprofita tots els contra colps llançats per Yeraith i amb un parcial de 4-12 en sis minuts els nostres remunten. Lamentablement, a partir d’aquest minut, el Ciutat d’Albaida torna el parcial al Blasmetal que en els quatre minuts restants només anota una cistella de tres punts per 17 dels locals que deixen el marcador amb 38-32 al descans.

Al tornar dels vestidors els locals es mostren mes encertats en atac. Endossen un parcial de 10-2 en els primers cinc minuts (42-34). De nou el Blasmetal Aluminis, com ja pasara en el primer quart, només pot anotar des de la línia de tirs lliures. Encara que el percentatge no es massa dolent, no es suficient per a reduir significativament el desavantatge. Tot i això el quart finalitza amb 53-41.

En l’últim quart els locals comencen fent un parcial de 6-2 en cinc minuts, ràpidament contestat per el Blasmetal Aluminis en els següents dos minuts amb un 0-5. El Blasmetal Aluminis es veu obligat a pressionar a tota la pista i l’Albaida troba ocasions per finalitzar en ràpides transicions quan la defensa del Blasmetal Aluminis no estava encara ben parada. Açò, sumat a que els únics punts arriben de nou sols des de els tirs lliures, feren impossible la remuntada.

Aquesta amarga derrota significa que el Ciutat d’Albaida, que va perdre en la primera volta en el Pérez Puig, desempata amb els nostres en nombre de victòries, tres en total, per dos dels nostres, que junt al Berenguer Dalmau de Catarroja es situen en les dos últimes posicions de la taula.

El proper partit del Blasmetal Aluminis serà el dissabte a les 16.30 hores en una altra final per eludir el descens front el Va de Basket Algemesí que amb 3-14 estan situats dos posicions per dalt del nostre Sènior B. De poder guanyar empatariem amb ells i el Ciutat d’Albaida de nou. El partit serà en el Poliesportiu Fontana Mogort per coincidència d’horari amb el Sènior Femení que jugarà en el Pérez Puig.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials