Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Blasmetal Aluminis VS VdB Algemesí 6

José Ramón va estar molt inspirat des de la línia de triple.

Sènior Masc. Primera Zonal (Grup B)
BLASMETAL ALUMINIS 62
VA DE BÀSKET ALGEMESÍ 67
(9-18/19-16/13-11/21-22)

Partit disputat el passat dissabte en el Fontana Mogort entre dos rivals directes per evitar el descens. El Va de Bàsket Algemesí es presentava amb una victòria mes que els nostres, per lo que la victòria del Blasmetal es feia necessària per no caure en la penúltima posició i despenjar-se dels d’Algemesí.

L’encontre començava be per al Blasmetal Aluminis, amb dos contra colps es ficava amb quatre punts d’alt en els primers minuts, però la defensa no tenia la intensitat necessària. Els atacs del homes interiors de l’Algemesí trobaven bones opcions prop de l’anella per anotar, i els locals sols els paraven a base de faltes que els visitants no dubtaven en aprofitar per a sumar des de la línia de tirs lliures. Sis vegades comptaren amb dos tirs lliures per anotar en el quart per a fer un total de 18 punts. Les imprecisions de l’atac local els deixava amb només 9 punts anotats.

Blasmetal Aluminis VS VdB Algemesí 3

Yeraith obligat a aportar més des del perímetre que des de la pintura.

Amb una diferencia que doblava l’anotació local, el Blasmetal Aluminis va eixir en el segon quart amb la principal intenció de no permetre cistelles fàcils intensificant el treball en defensa. En els cinc primers minuts es va veure major dificultat dels d’Algemesí per anotar, però els atacs poc estructurats i les nombroses pèrdues continuaven impedint retallar de forma clara el marcador. La defensa va permetre fer un parcial a favor de 5-0 en els primers 4 minuts d’aquest quart, però l’Algemesí amb 7 punts en un minut va trencar el ritme local, i veia com de nou el partit es convertia en una barreja de imprecisions per part dels dos equips que no feien res mes que turnar-se per anotar o perdre la possessió. Amb tot açò el Blasmetal Aluminis aconseguí ficar-se a tres punts del Va de Basket, però un triple de quasi mig camp del seu jugador mes veterà amb el xiulit del final de quart els permetia anar-se’n als vestidor amb sis punts d’avantatge, 28-34.

El tercer quart va ser el de la remuntada per als locals. La defensa mai permetia opcions còmodes de tir i l’atac pareixia funcionar millor, Jose Ramón amb dos triples consecutius era el mes encertat en atac. En el minut 7 amb un parcial de 13-5 els locals, per primera vegada des de el 4-0 inicial, aconseguien ficar-se per davant però en els tres minuts que restaven de quart el Va de Basquet reaccionà i amb un 0-8, deixantel marcador amb 41-45 de nou favorable als visitants.

La diferencia era de només quatre punts a falta dels últims deu minuts. El Va de Basket continuava fent mal dins la zona. Els locals tan sols podien parar als seus jugadors interiors amb faltes i 15 dels 22 punts anotats per els d’Algemesí en aquest quart vingueren des de la línia de tirs lliures. El Blasmetal Alumins va fer un gran esforç en atac, aconseguint la màxima anotació del partit en aquest quart, 21 punts, però que no foren prou per finalitzar la remuntada. Així dons el 21-22 donava la quarta victòria de la lliga al Va de Basket Algemesí per 62-67 superant així als nostres en la classificació amb dos victòries deixant-los despenjats en la penúltima posició per davant només del Berenguer Dalmau de Catarroja.

El proper partit dels nostres serà el proper dissabte 23, avanç del parò per Pasqua, a les 16 hores, en la sempre complicada pista del Canals, un equip de la part mitja de la taula que compta amb 7 victòries i que no ho ficarà gens fàcil per a que els nostres intenten recuperar el pas per no perdre la marxa dels màxims rivals per eludir el descens, el Va de BÀsket i l’Albaida que tindran enfrontament directe.

Blasmetal Aluminis VS VdB Algemesí 7

Jugador i entrenador, Borrull demana temps mort.

La resta de fotogràfies en: www.flickr.com/photos/nbalzira

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials