Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base vs CAB 4

Àlex penetra en la zona del CAB.

Junior Masc. Preferent Grup D
JUNIOR BASE SPORTLEADER 43
CENTRE ALCOIÀ DE BÀSQUET 68
(13-23/10-8/8-21/12-16)

El Junior Base de Fran Pérez Villa rebia al co-líder el Centre Alcoià de Bàsquet el dissabte en el Pérez Puig. Des del principi de partit l’equip visitant demostrà el per què de la seua posició en la taula. Amb un joc dinàmic aconseguia anotar amb facilitat. Açò, unit amb les pèrdues de posessió del Junior Base va deixar el marcador amb 13-23.

En el segon quart el Junior Base pujà la intensitat defensiva, sols va permetre una cistella en joc, però no ho va poder aprofitar ja que els atacs no eren clars i els punts no arribaven a ser prou per retallar de forma clara. Encara que es guanyà el quart per 10-8 el marcador reflectia un 23-31 a favor del CAB.

Desprès del descans el CAB canvià de defensa augmentant a més a més la intensitat i agressivitat. Açò va obligar al Junior Base a pujar el ritme de joc, que amb les poques rotacions amb les que comptava, començava a pagar el gran esforç físic demostrat. 31-52 era el resultat a falta de deu minuts.

Junior Base vs CAB 2

El Junior Base anotà varies cistelles desprès de la treta de fons. La pizarra funcionà.

En l’últim i definitiu quart va ser un tràmit per al CAB interessat en augmentar el seu avantatge, mentre que els nostres lluitaven per reduir-lo. Amb les defenses manant per damunt dels atacs, i amb un carrusel de canvis, el partit finalitzava amb 43-68 per al Centre Alcoià de Bàsquet.

Amb aquest resultat el Junior Base es situa en la posició novena amb cinc victòries per catorze derrotes. El proper dissabte el nostre Junior Base tindrà jornada de descans.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials