Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Aqua Alzira vs Alginet_3

Rafa Ros va tindre moments de gran incidència en atac.

El CB Alginet es va imposar dissabte passat al pavelló Pérez a l’Aqua Alzira en un partit que es va decidir en els últims deu minuts de l’encontre. A l’últim quart es va arribar amb empat en l’electrònic (51-51), però la falta d’encert dels jugadors que entrena Alberto Lahoz i la inspiració en els triples del CB Alginet en els instants finals, va inclinar definitivament el partit del costat dels visitants. De nou l’Aqua Alzira, que tenia les baixes per lesió de Pau Ros i Luis Navasquillo, afrontava el partit amb diversos jugadors del planter.

El partit començava amb cistelles de l’Aqua Alzira en el primers atacs. La defensa blaugrana no donava opcions als visitants que no anotarem fins el minut 3 (5-2). A partir d’ací, l’Alginet començava un parcial que donaria la volta al marcador, i en el minut 5 els visitants ja guanyaven per 5-6. Fins al final del primer parcial es va vore un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. L’Alginet en un últim minut d’atacs consecutius, sense permetre anotar a l’Aqua, aconseguia traure tres faltes consecutives, i tancava el parcial amb un 0-4 per endur-se el quart per 16-18.

Aqua Alzira vs Alginet (5)

Vicent Sales va ser el mes inspirat en atac amb 16 punts.

Els següents deu minuts tingueren el mateix patró que el primer quart: els dos equips s’intercanviaven cistelles, però va ser la defensa de l’Alginet la que per moments no permetia cap tir lliurat dels nostres deixant-los sense anotar des del minut 4 fins l’últim minut del quart. Rafa Ros amb una cistella i un triple (acabaria amb deu punts en total) aconseguia aturar el parcial de l’Alginet, que era ja de 0-10, i retallava la distancia per deixar el marcador en 28-36 per als visitants.

En la represa, l’Aqua Alzira es va veure obligat a pujar la intensitat, sobre tot en atac, per tal de retallar la diferència el més prompte possible, i així ho feren els de Alberto Lahoz. Amb dos cistelles de Julio Albelda només començar, un triple de Muri, sumats a la ratxa anotadora de Vicent Sales, amb 7 punts consecutius (11 només en este quart per al d’Alberic), l’Aqua Alzira feia un parcial de 14-8 i es posava a tan sols un punt en el minut sis d’este tercer quart. L’Alginet va respondre ràpidament amb tres punts seguits, però de nou la defensa dels d’Alzira deixava sense anotar als visitants, i amb un altre parcial de 10-3, protagonitzat de nou per un inspirat Vicent Sales amb 5 punts consecutius (per un total de 16 en l’encontre), els locals aconseguien empatar a 51 a falta dels últims deu minuts. El parcial del tercer quart fou de 25-15 per als nostres.

Aqua Alzira vs Alginet_2

L’alçada del joc interior d’Alginet era clarament superior als nostres.

En l’últim quart s’imposaren les defenses sobre els atacs. Semblava que els punts només arribarien des de la línia de tirs lliures. Les defenses, que acusaven l’esforç dels anteriors tres quarts, només podien parar els atacs del contrari a base de faltes, encara que era l’Alginet el que mes profit treia en este tipus de joc. L’Aqua Alzira pareixia haver esgotat la inspiració  anotadora de l’anterior quart. Els locals, amb només dos cistelles en joc, fruit de tirs mal seleccionats, van vore com en els instants finals de partit el jugador visitant Marin (8 punts en este quart per un total de 18 punts en tot el partit) prenia la responsabilitat en atac dels seus, i amb un bon control de baló i penetracions explosives, deixava als nostres sense opcions de victòria gràcies a un parcial de 5-14 en el quart definitiu deixant el marcador final en 56-65.

Amb esta derrota l’Aqua Alzira es queda en la posició dècima amb nou victòries i tretze derrotes. El pròxim partit serà desprès de les vacances de Pasqua a Catarroja front l’immediat perseguidor dels nostres, el Baixens Berenguer Dalmau, que es troba classificat una posició per darrere amb una victòria menys (dissabte 6 d’abril, 18.30 hores). Una derrota dels jugadors que entrena Alberto Lahoz complicaria la lluita per la permanència en els últims tres partits de lliga.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials