Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

Sènior Femení Autonòmica. Grup C.
IRIS CONTESTANO 17
SÈNIOR FEMENÍ 74

(3-25 / 6-9 / 5-18 / 3-22)

El Sènior Femení d’autonòmica jugà el seu millor partit de la temporada en la pista del Iris Contestano de Cocentaina el passat dissabte, mostrant un gran atac i una immillorable defensa, tornant amb una treballadíssima victòria que les situa en la sèptima posició amb vuit victòries per onze derrotes.

Les xiques de Dani Cuenca començaven el partit molt concentrades amb una defensa presionant, que amb l’agressivitat adequada, propicià recuperar els primers balons gràcies al treball de defensa de les línies de passada. En poc temps les nostres aconsegueixen sis punts, impedint fer-ne cap al rival. Desprès de les primeres cistelles de les locals, amb 3-6 min. 5, les nostres fan un increïble parcial de 0-18 per finalitzar el quart amb un 3-25.

Malgrat les advertències de l’entrenador, l’eixida es molt més relaxada en el segon quart, fruit de l’avantatge aconseguit en els primers deu minuts. El Iris Contestano marcà 6 punts quasi de forma consecutiva, però un oportú temps mort fa tornar a recuperar l’actitud del primer quart. Les nostres tornen a treballar en defensa amb intensitat, asfixiant al rival. Lamentablement el cansament ja es fa notar i el atac no respon. Ofensivament ens costa molt trobar anella i sols s’aconsegueixen 9 punts en aquest període, finalitzant la primera part amb 9-34.

En la segon part, amb el partit de cara, Dani aprofita noves estratègies defensives que prompte donen el seu fruit. La nova defensa obté el mateix resultat positiu que en els dos quarts anterior, i les locals no fan perill de cara l’anella. Mentres, les nostres fan un parcial de 0-14 fruit de les bones combinacions amb el joc interior. Les jugadores interiors Laura i Marta finalitzaren el partit amb 18 i 16 punts respectivament. El quart es tanca amb un resultat de 14-52. Les locals comencen a tindre seriosos problemes de faltes.

En l’últim període el Sènior Femení segueix amb la mateixa línia, i comença aquest últim quart amb un nou parcial a favor de 0-6. El baix encert des de la línia de personals impedeix que la diferencia siga major. Les de Concentaina comencen a perdre efectius degut a les faltes personals. Desprès d’un triple local, les nostres anoten 16 punts de forma consecutiva per finalitzar el partit amb un merescut 17-74 final. Quatre de les vuit jugadores passaren dels 12 punts. A les ja nomenades Laura (18) i Marta (16) sumem a les jugadores de perímetre Mely i Esme que aportaren 13 i 15 punts respectivament. Encara que les anotacions son destacades, fou el treball en defensa de l’equip sencer el que donà la consistència per obtindre aquesta amplia victòria, en el que tal vegada haja sigut, el millor partit del Sènior Femení en la present temporada. Enhorabona.

Desprès de les vacances de Pascua el Sènior Femení espera rebre en el Pèrez Puig (dissabte 14 a les 16.30 hores) al Gata Ale-Hop.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials