Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

Sènior Masc. Primera Zonal. Grup B.
CB CANALS 67
BLASMETAL ALUMINIS 63
(16-14 / 19-19 / 14-22 / 18-8)

Desprès d’haver jugat un emocionant, i prou complet partit, el Blasmetal Aluminis torna a Alzira amb una nova derrota front el CB Canals. Un últim quart amb poc encert en atac impedeix als nostres sumar una nova i necessària victòria.

El inici del partit va estar marcat per la bona defensa del Blasmetal Aluminis. El Canals no era capaç de trobar cap oportunitat clara per atacar l’anella. La defensa visitant ho impedia en tot moment i el Canals tan sols va ser capaç d’anotar tres cistelles en joc en tot el quart. Nomès anotaven des de la línia de tirs lliures, que visitaren en nombroses ocasions degut al gran nombre de faltes fetes per la intensa defensa visitant, encara que el percentatge va ser molt baix i desaprofitaren quasi tots els tirs llançats. El Blasmetal Aluminis amb una repartida anotació aconseguia 14 punts. Quan ja pareixia que el quart es decantava per als nostres arribava una de les tres cistelles fetes per els locals: un triple en l’últim segon de quart que els donava un xicotet avantatge de dos punts (16-14) en els primers deu minuts.

En el segon quart van ser els atacs els que manaven. Començaven les rotacions i jugadors de la banqueta local i visitant trobaren moments de gran inspiració. La gent alta del Canals començava a fer mal en la zona del Blasmetal Aluminis. Mentre tant, per la nostra part, Jose Ramón oferia un recital de contra colps sumant 9 dels seus 21 punts al final del partit, en aquest quart, ben acompanyat per Fran amb 6 (per un total de 14) i Raúl amb 4 (que va fer 10). L’intercanvi de cistelles donà al final d’aquest quart un parcial de 19-19, arribant al descans amb el ajustat marcador de 35-33 i tot per decidir en la segon part.

El quart desprès del descans fou el millor per al Blasmetal Aluminis. Lluny dels atacs desestructurats de partits anteriors, l’agressivitat de cara a l’anella va dur a 6 jugadors del nostre Sènior B a anotar en aquest quart 22 punts per 14 dels de Canals. Entre ells, el Junior Rafa Ledesma, que amb 4 punts consecutius, dels sis que va fer en total, donava mes opcions a l’atac dels nostres amb penetracions difícils de parar. L’equip local veia com els visitants remuntaven, aconseguien el major avantatge a favor d’un dels dos equips en el partit fins el moment, i es col•locaven a 6 punts amb només deu minuts per jugar-se (14-22).

Però les victòries les dona el resultat final, i en aquest període definitiu l’historia del partit va canviar a favor del Canals. Amb l’assistència de balons al seus homes interiors, aconseguiren desfer la defensa visitant. Incapaços de parar el joc dels pivots de Canals, els nostres veien com l’avantatge minvava poc a poc. El atac, tan inspirat en el quart anterior, va dir adéu. Se sumaven pèrdues i atacs sense encert. Només alguna contra finalitzada per Jose Ramón aconseguia sumar punts per als nostres. Però el parcial de 10-0, entre els minuts quatre i nou, va dilapidar lamentablement qualsevol opció a victòria del Blasmetal Aluminis, i així, d’una forma no massa merescuda per el joc demostrat, arribava altra derrota a domicili per 67-63.

Amb aquest resultat el Blasmetal Aluminis queda en la penúltima posició empatat a victòries i derrotes amb el Baixens Berenguer Dalmau de Catarroja que casualment serà el pròxim rival dels nostres en el proper partit de lliga que es jugarà al Pérez Puig desprès de les vacances de Pasqua el dissabte dia 6 a les 16.30 hores en lo que serà, mes que un partit, una final per eludir l’últim lloc de la taula. Esperem que es puga repetir el resultat del partit d’anada on el Blasmetal Aluminis guanyà, no sense patir, a l’equip de Catarroja.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials