Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Aqua Alzira N.B. Alzira

Sènior d’Autonòmica Aqua Alzira 2012-2013

CD BERENGUER DALMAU 65
AQUA ALZIRA 89
(15-24/15-23/16-18/19-24)

Importantíssima victòria l’aconseguida el passat dissabte per l’Aqua Alzira a Catarroja front el Baixens CD Berenguer Dalmau en un partit amb un gran encert en atac que permet, de forma ja matemàtica, continuar un any més en la categoria d’autonòmica a falta de tres jornades.

Bon inici de partit per part dels d’Alberto Lahoz amb un Julio Albelda dominant tant en atac com en la parcel•la defensiva. L’Aqua Alzira es mostrà en tot moment perillós amb el seu joc agressiu de cara a l’anella. Les penetracions proveïen de balons als jugadors oberts, on un David especialment encertat des del tir exterior aconseguia traure partit de les assistències de Rafa Ros i Muri. Amb només 15 punts encaixats pels 24 anotats per part dels nostres, amb 6 de 8 en tirs lliures, s’arribava al final del primer quart.

El Baixens responia ràpidament en el inici del segon quart amb un parcial de 4-0 que Juancar va frenar contundentment amb 3 triples quasi de forma consecutiva, marcant així les primeres grans diferencies en el marcador (22-34, min. 16). Amb esta renda el joc es tornà més dinàmic fruit de la confiança i el matalàs de punts a favor. En els últims tres minuts un canvi de defensa pressionant per part dels nostres permet a Rafa Ros i Vicent eixir a la contra i anotar cistelles fàcils. Amb tot això i l’aportació d’Oscar, aprofitant la seua superioritat en el joc en la pintura, l’Aqua Alzira marcà un altre parcial de 8-13 per anar-se’n al vestidor amb 30-47 a favor. A Julio se li pità la tercera falta personal en este quart, cosa que representà un serios problema per al joc interior de cara a la segona part.

Desprès del descans, es tornà a repetir la història de l’inici de segon període i els locals endossen un parcial de 7-0 en els primers minuts. A més, arribà la preocupant quarta falta de Julio que minvà el nostre joc interior. La defensa en zona dels locals pillà a l’Aqua Alzira un poc despistat i els atacs dels nostres sumen pèrdues i males decisions a l’hora de triar les opcions de tir. Després d’un temps mort d’Alberto Lahoz, que aprofità per menejar la banqueta (se sumen a les rotacions els jugadors del Sènior B, Yeraith, Raúl, Fran i Jose Ramón, que completaven la curta llista de 8 jugadors de la primera plantilla amb la que comptava el tècnic) els visitants se sobreposen, i amb tirs de Muri i David, però sobre tot, dos triples d’Oscar, s’aconsegueix tindre un final de quart còmode (46-65).

La necessitat dels locals d’obtindre un bon resultat per a mantindre la permanència fa que el Baixens no done per perdut en cap moment el partit i planteja una defensa pressionant a tota la pista. En estos moments el joc del nostre sènior es torna precipitat i el jugador local número 5, jugador molt físic i directe de cara a l’anella, aconsegueix 11 punts quasi de forma consecutiva. Malgrat la lluita dels locals, les diferències a favor de l’Aqua Alzira no baixen de 17/20 punts en cap moment, gràcies a l’encert de David en el tir i la superioritat d’Oscar en la pintura. Juancar, amb la seua veterania, sap mantindre la calma en estos moments de pressió local aguantant la bola i rebent faltes. Quan es pot, Rafa fa correr a l’equip en determinandes ocasions per eixir de la pressió. Això, sumat a 5 punts consecutius de David fan que l’Aqua Alzira torne a guanyar el parcial anotant 24 punts per 19 dels locals per finalitzar l’encontre amb 62-89.

Amb este important resultat l’Aqua Alzira suma la dècima victòria per tretze derrotes, que el deixa en la posició dècima en la taula, dos més que el Baixens i tres més que el Bunyol-Yàtova que és el que marca la frontera dels equips que lluiten per la permanència en la possició dotze. Així doncs, amb esta diferència de tres partits més guanyats amb el dotzè classificat, havent-li guanyat tambè el basket-average i quedant tan sols tres partits de lliga, el nostre sènior masculí continuarà en la categoria d’autonòmica un any més. Enhorabona.

El proper partit serà al pavelló Pérez Puig d’Alzira el proper dissabte 13 d’Abril, a les 18.30 hores, front el quart classificat, el CB Sueca.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials