Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior Femení Vs Alfás del Pí 031

El Sènior Femení al final de l’encontre.

Sènior Femení Autonòmica Grup D
NBALZIRA 59
PARC NATURAL SERRA GELADA FEM. 39
(22-14 / 16-9 / 19-5 / 2-8)

Un gran treball en defensa dona la victòria al Sènior Femení contra l’equip d’Alfàs del Pí en el partit jugat en el Pèrez Puig el passat dissabte.

Molt concentrades començaren l’encontre les xiques de Dani Cuenca, que amb una bona defensa individual presionant, ràpidament aconsegueixen furtar les primeres possessions a l’equip rival. En atac, Inma anota els sis primers punts del partit amb accions d’un contra un i en dos minuts el parcial era de 8 a 0 per a les nostres. El rival opta per una zona i l’adaptació de les nostres tarda en arribar. Desprès de temps mort, els balons comencen a arribar a mans del nostre joc interior, Laura troba fàcilment el camí de l’anella i anota sols en aquest quart 13 punts, per un total de 19 al final del partit, al que hi ha que sumar mes d’una desena de rebots tant en atac com en defensa. En aquestos minuts finals del primer quart Mely cau lesionada, per el que l’equip es queda lamentablement amb tan sols set jugadores. Malgrat el inconvenient, el resultat es molt positiu al final dels primers deu minuts amb 22-14 en el marcador.

En el segon quart els problemes per atacar la zona no desapareixen. El cansament fa que es fallen llançaments prop de l’anella. El rival ho aprofita i aconsegueix ficar-se a només cinc punts. (25-20 min. 14). Un obligat temps mort local aclareix les idees i dona pas a grans moments de joc de Gemma que aporta varies recuperacions de baló consecutives que finalitzen en cistella o en assistències per a que Esme finalitzara amb èxit. D’aquesta manera es fa un parcial de 11-0 (36-20 min. 19) arribant al final de la primera part amb 38-23.

Senior Femení Vs Alfás del Pí 015

La cistella a anella passada de Sara alçà al públic dels seus seients.

Desprès del descans, malgrat la fatiga derivada dels pocs canvis disponibles, les nostres aposten per mantindre la pressió a tota la pista amb bons resultats. Desprès d’haver rebut una cistella en l’estrena del quart, un nou parcial de les nostres de 15-0, amb protagonisme per al joc interior amb Marta, Laura i Sara, autora de dos punts fets a anella passada, deixa tocades a les xiques d’Alfàs, que anoten majoritàriament des de la l’ínia de tirs lliures. El tercer quart finalitza amb 57-31 a favor.

Els 26 punts d’avantatge, tot l’esforç defensiu executat en els tres quarts anterior, i controlant en tot moment no donar vida a l’Alfàs, donen com a resultat un últim quart de tràmit en el que tan sols s’anoten dos punts per part de les nostres i vuit per part de les visitants, deixant el resultat final en 59-39.

El proper partit de les nostres, que ara ocupen la posició setena en la taula, serà el dissabte 13 a les 16.30 hores en el Pérez Puig d’Alzira front el Gata Ale-hop, equip que ocupa l’última posició en la taula.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials