Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

Sènior Masc. Primera Zonal Grup B
BLASMETAL ALUMINIS 72
BAIXENS CD B. DALMAU 57

(12-6/19-20/17-17/24-14)

Importantíssima victòria aconseguida per el Sènior B el dissabte en el Pérez Puig front l’últim classificat el Baixens CD Berenguer Dalmau, que li serveix a falta de tres partits de lliga, per a traure’ls una victòria a més del basquet-average, i quedant-se els de Catarroja, en la dotzena posició, es a dir, en descens a segona zonal. El Blasmetal Aluminis comptà amb l’ajuda dels Juniors Alex, Rafa, Carlos i Mario. Aquest últim jugava amb un equip sènior per primera vegada.

El partit començava amb moltes imprecisions. Cap equip trobava l’anella amb facilitat i les pèrdues eren comuns en tots dos atacs, encara que foren els locals els que des dels primers minuts sumaven parcials a favor com el 5 a 2 en el minut quatre o el 5 a 0 en els últims tres minuts de quart. La defensa dels locals era mes intensa i els atacs dels visitants no trobaven opcions de tirs còmodes en cap moment. Així, 12-6 a favor del Blasmetal Aluminis a la fi del primer quart.

En el segon quart el Blasmetal Aluminis començà amb mes força, sobre tot en atac, fent ja d’entrada un parcial de 6-0 en tres minuts. El Baixens va reaccionar i en tan sols un minut va tornar el parcial amb un 0-5, deixant el marcador en el minut 14 amb 18-12. La resta de quart es caracteritzà per l’alternança de cistelles. L’entrada dels Juniors donava aire fresc a l’atac, on Rafa prenia amb encert la responsabilitat en varies accions consecutives fent cinc punts seguits en aquest quart, per un total de sis en el partit, malgrat el fluix percentatge des de la línia de tirs lliures. Jose Ramón amb 6 punts en aquest quart (per un total de 13) era l’altre dels inspirats en aquest quart on els atacs dominaven a les defenses. Així un generós marcador de 19-20 en el quart deixava l’electrònic al descans amb 31-26 i tot per decidir en la segon part.

Desprès del descans el joc va seguir el mateix patró: el Blasmetal Aluminis no aconseguia despenjar-se del tot, i el Baixens poc a poc, a mesura que el temps passava sembrava dubtes en els locals. Fran amb set punts en aquest quart, finalitzà el partit amb 19 punts com a màxim anotador local, es ficava a l’equip a l’esquena, ben secundat per el Junior Carlos Peris que amb bones accions en la pintura sumava 4 punts desprès de rebot en atac de forma consecutiva (per un total de 6). La defensa del Blasmetal Alumins no funcionava com al principi i el Baixens igualà el quart a 17 punts deixant-ho tot per al quart final al que s’arribava amb el marcador de 48-43.

Amb tot per decidir el en període definitiu, els nervis rondaven la banqueta local i més quan el Baixens inicià el joc amb un triple seguit de un dos mes un, desaprofitant el tir lliure, encara en el primer minut de quart. Aquest xicotet parcial de 2-4 en tan curt espai de temps alertà als locals que deixaren sense anotar durant tres minuts al Baixens. La falta de rotacions dels visitants comença a passar factura. Yeraith, Fran i Raul anoten sis punts cadascú en aquest quart, als que se li sumen tres jugadors mes afegint cinc punts mes per a fer un parcial clar de 24-14 en aquest quart acabant l’encontre guanyant per 72-57.

Amb aquesta victòria es desfà l’empat entre els dos conjunts. El Blasmetal Aluminis suma la seua tercera victòria deixant al Baixens dotzè amb dos victòries, ocupant el que es en teoria, l’única plaça de descens a primera, encara que restant tres partits de lliga tot pot passar. Per açò el Blasmetal Aluminis no es pot descuidar i te que intentar guanyar un altre partit que done la tranquil•litat completa per poder seguir en primera.

Aquest diumenge (18.30 hores) tindrà la difícil visita a l’Olleria, tercer classificat, per intentar eludir de forma quasi segura el descens.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials