Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
a_Senior B Blasmetal Aluminis 2012_2013 (1 of 1)

Blasmetal Aluminis de Primera Zonal.

Sènior Masc. Primera Zonal Grup B
L’OLLERIA BÀSQUET 63
BLASMETAL ALUMINIS 69

(13-13/18-24/16-15/16-17)

Partit jugat el passat diumenge per la vesprada en la pista de l’Olleria. Els locals, tercers en la lliga, rebien al Blasmetal Aluminis que havien vist com el mateix dissabte el Baixens CD Berenguer Dalmau, màxim rival per eludir el descens i al que guanyaren el passat dissabte traguent-los una victòria d’avantatge, guanyava a l’Albaida, empatant de nou amb els nostres amb tres victòries i deixant de nou al roig viu el desenllaç per eludir el descens a segona zonal. Però el Blasmetal Aluminis, amb un partit seriós, amb gran encert en atac i amb només 8 efectius, va ser capaç de sumar la quarta victòria de la temporada contra tot pronòstic front un dels millors conjunts de la lliga, ficant així de nou una victòria pel mig i desempatant amb el cuer, el Baixens de Catarroja.

Començava l’encontre amb el tanteig dels dos equips tant en atac com en defensa amb atacs estàtics, controlats i sense forçar pèrdues. Alternatives en el marcador fins que en el minut 5 amb 6-5 en el marcador el Blasmetal Aluminis va fer un parcial de 0-6 que prompte va ser respost per els locals amb una cistella i un triple. A la fi, empat a tretze.

El segon quart començava l’encert en el tir exterior dels nostres, sent un triple de Fran en el primer atac la primera cistella. L’Olleria va respondre amb un parcial de 4-0 en menys d’un minut, encara que el Blasmetal Aluminis aconseguia ficar-se per davant amb una cistella de dos de Jose Ramón en el següent atac. De nou, l’experimentat equip local responia amb contundència, i amb un triple agafava de nou la capdavantera en el marcador (20-18 min. 14) Amb empat a 18 començava una etapa del joc on la defensa del nostre Sènior B anava a dominar, impedint als locals tirs en comoditat, permetin-los en 5 minuts només anotar des de la línia de tirs lliures. Mentre tant, l’atac, amb dos triples consecutius de Quico i Yeraith (amb 10 punts cadascú a la fi del partit) donava el primer avantatge seriós de l’encontre per a un dels dos equips. (27-33 min. 18) Dos cistelles mes de Quico i Yeraith i la incursió anotadora de Fran en una ultima cistella de gran qualitat, deixava el marcador al descans amb 31-37 amb un parcial de 18-25 en aquest segon període.

El Blasmetal Aluminis començava la segon part amb confiança vist lo vist en la primera part, però conscient de la perillositat del rival i la mancança que suposa jugar amb només 8 jugadors, un d’ells David Perpiñá, que acaba d’eixir d’una grau lesió. Bons ataca al inici del quart seguien donant ales als nostres. Raúl era imparable per moments en la pintura, malgrat que els pivots de l’Olleria tenien més pes i alçada, i era capaç de anotar després de importantíssims i treballats rebots en atac. 13 punts en total per a l’únic pivot nat de l’equip. Fran començava a trobar-se cada vegada mes solt en atac amb vuit punts mes en aquest quart, i Jose Ramón a la contra anotava i esgotava la defensa local. Així, amb el parcial de 16-15, arribaven als últims deu minuts amb 47-52 per als visitants.

En el període definitiu es començava a notar el cansament dels de Borrull que veien com els locals feien un parcial de 5-1 en els primers cinc minuts arribant a ficar-se a tir de tres (52-55 min. 35) Lluny de baixar els braços, com tantes altres vegades durant la temporada, el Blasmetal Aluminis va saber jugar amb aquest xicotet avantatge, i amb molt de sacrifici defensiu, fent un esforç com mai, sobre tot en el rebot on Jesús destacà fins el punt que finalitzà lesionat al caurem amb un rival per la lluita d’un rebot importantíssim, els nostres no donaren mai opció a que el rival poguera tindre cap atac per empatar o endur-se el partit. Fran, que tornava a ser la punta de llança en atac (finalitzà amb 23 punts) era objectiu de les faltes locals, anotant deu punts en els últims cinc minuts, amb vuit de deu des de la línia de personals. Un últim tir lliure de Jesús, tancava el marcador amb 63-69 per al Blasmetal Aluminis en el que es sense dubte el partit mes treballat i seriós de la temporada amb recompensa inclosa.

Com ja em dit, gràcies a aquesta victòria, de nou el Blasmetal Aluminis (onzè 4-16) trau un partit d’avantatge al Baixens CD Berenguer Dalmau de Catarroja (dotzè 3-17), i depèn d’ell mateix per eludir el descens. El proper partit serà en el Pérez Puig front l’Alcasser B, equip jove de mitja taula que ja guanyà amb claredat als nostres en el partit de la primera volta. Esperem veure al Blasmetal Aluminis amb l’esperit del diumenge per sumar la victòria que matemàticament done la permanència, sempre que el Baixen no guanye al Va de Basquet d’Algemesí.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials