Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Junior Base vs Villena (17)

Pase el que pase el dissabte pròxim el Junior Base finalitzarà la lliga en dècima posició.

JUNIOR MASC. PREFERENT
JUNIOR SPORTLEADER 54
V-74 VILLENA 41
(7-9 / 14-11 / 17-12 / 16-9)

El V-74 Villena visitava el Pérez Puig el dissabte de vesprada per enfrontar-se al nostre Junior Base, ansiós d’aconseguir una victòria, quasi obligada per la diferencia de victòries aconseguides entre els dos equips fins el moment. No va ser fins la segon part on l’atac local va respondre per endur-se la victòria contra el penúltim classificat en el que era l’últim encontre de lliga com a locals dels nostres.

El primer quart es va veure un equip visitant mes encertat en atac, demostrant que també lluitarien per la victòria ja des del principi. Els locals nerviosos no aconseguien donar caça al Villena finalitzant el primer quart, protagonitzat per les defenses, per7-9.

En el segon quart el Base despertà un poc e imprimí mes ritme i velocitat a les seues accions d’atac, cosa que el va dur a tindre les primeres rendes en el marcador (21-16). El Villena en uns últims minuts de primera part va saber retallar aquesta diferència per finalitzar els primers vint minuts amb 21-20.

Junior Base vs Villena

Mario va ser el màxim anotador dels locals amb 12 punts junt a Alfred amb 11.

Desprès del descans el Base Alzira va tornar amb molta mes intensitat i encert en el tir exterior, arribant així les màximes diferències en l’encontre per als locals (38-30). De nou, en els minuts finals de quart, un bon treball dels visitants els va permetre retallar fins el 38-32 que mostrava l’electrònic a falta del quart definitiu.

En aquestos últims minuts el Villena va eixir mes motivat, disposat a reduir la diferencia. Poc a poc els visitants anaven apropant-se en el marcador deixant als locals fins 6 minuts sense poder anotar cap punt. Amb tot açò, i a falta de només tres minuts amb el marcador ajustat de 41-39, el Junior Base va saber jugar be els seus atacs i amb la suma de dos bones cistelles i el major encert en els tirs lliures, foren l’equip que s’endugué la victòria per 54-41.

D’aquesta forma el Junior Base suma una nova victòria, la sexta de la temporada, classificant en dècima posició a falta de només una jornada que serà el proper diumenge 28 a les 18.30 hores en la pista del N. B. Alcoi (amb quatre victòries està situat un lloc darrere dels nostres sense opció a atarantar-nos) Així doncs, amb la impossibilitat també de superar al rival mes pròxim en la taula que compta amb deu victòries (CB Teixereta) aquesta dècima posició serà la ubicació final d’aquesta estrena del Junior Base Sportleader en la categoria de Junior Preferent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials