Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Blasmetal Aluminis Vs Alcàsser Sub21

Pep Borrull dona instruccions en un temps mort.

SÈNIOR MASC. PRIMERA ZONAL
BLASMETAL ALUMINIS 74
ALCASSER SUB21 79
(16-9 / 13-18 / 15-9 / 13-11)
PRÒRROGUES (9-9 / 8-13)

Una autèntica llàstima la derrota patida per el Blasmetal Aluminis el dissabte en el Pérez Puig front l’Alcasser Sub20. L’equip de Pep Borrull, motivat per la victòria de la darrera jornada front el tercer classificat, continuà amb el bon joc superant en tot moment al rival fins que al final, amb el marcador ajustat no va saber tancar el partit. El jove i talentós equip d’Alcàsser forçava la prorroga fins en dos ocasions, emportant-se el partit en l’últim parcial de cinc minuts.

El partit començava de la millor forma per als nostres, en lo que pot ser el millor inici de tota la temporada. Amb una defensa intensa, el Blasmetal Aluminis aconseguia deixar al rival sis minuts amb només una cistella fent un parcial d’inici de 10-2 amb un joc d’atac fluït i sense complexos, anotant tots els jugadors del quintet. En els quatre minuts que restaven per a la fi el Blasmetal continuava traguen partit de les seues jugades d’atac arribant a la última possessió del quart amb el marcador de 16-6. Aquesta última possessió va estar molt ben aprofitada per l’Alcasser fent un triple sobre la botzina retallant in extremis el marcador deixant-lo amb 16-9.

Blasmetal Aluminis Vs Alcàsser Sub21 (5)

José Ramón, autor de 16 punts, molts d’ells al contra colp.

Malgrat el mal sabor de boca per aquesta última i desgraciada acció defensiva, l’equip local continuà seriós en la rereguarda, però els visitants aconseguien poc a poc anar trobant el camí de l’anella local i les cistelles anaven caiguent en els dos costats de la pista. Continuava sent l’Alcasser el que mes problemes tenia per anotar i durant els últims cinc minuts sols anotà des de la línia de tirs lliures, excepte un triple, de nou en l’última possessió, que donava ales als visitants, ja que reduïren la distancia fins els 29-27 al final dels primers 20 minuts de joc guanyant aquest quart per 13-18.

Tot feia pensar que la moral dels locals anava a estar tocada per a la segon part del partit, però lluny d’aquesta percepció, l’equip va eixir de nou amb molt d’ofici a la pista i calcà el que havia passat al inici de l’encontre: defensa intensa i versatilitat en atac. Les contres protagonitzades per Jose Ramón, autor de 16 punts, i els atacs en estàtic, on la dupla Raúl-Fran (26 i 21 punts respectivament) imposava el seu ritme de joc, dugué de nou al Blasmetal Aluminis a guanyar el parcial per 15-9 deixant el marcador en 44-36 a falta de deu minuts finals.

Blasmetal Aluminis Vs Alcàsser Sub21 (6)

Raúl va estar imparable en la pintura. 26 punts per al pivot de l’equip.

En aquest últim quart, el cansament de la curta banqueta local començà a ser palpable en els dos costats de la pista. L’equip contrari anotava amb certa fluïdesa, fruit de la gran habilitat individual de alguns dels seus jugadors. Per el contrari els llums s’apagaren per al Blasmetal on només Fran i Raúl aconseguien anotar. Dels 9 punts anotats per els nostres en aquestos deu minuts, sis foren per a Raúl i set per a Fran que comptà amb una possessió de 6 segons per al final de partit, amb el marcador empatat a 57, per donar la victòria al Balsmetal, però el tir ben puntejat, quasi fregant la falta, no va entrar. Així doncs, l’Alcasser tornava a guanyar el quart parell per 13-21 deixant l’electrònic amb 57-57 i el partit sense guanyador es veia obligat a fer cinc minuts més.

En els cinc minuts extra es va veure un Alcàsser molt mes segur, el cansament local era evident i ràpidament amb un parcial de 0-4 en dos minuts el visitants van voler finalitzar l’encontre el mes prompte possible. Però uns boníssims dos minuts del Blasmetal portava als locals a fer un parcial de 7-1 mitjançant de nou Raúl, imperial en el poste baix, i les penetracions imparables de Fran. A falta de menys d’un minut Raúl ficava el 66-64 en el marcador. Dos tirs lliures de l’Alcàsser empataven el partit de nou a 66. Altra vegada, com ja passà en l’últim quart, al Blasmetal Aluminis li quedaven pocs segons per a fer una última jugada, però el resultat va ser el mateix: la penetració de Fran va acabar amb el baló rebotant lamentablement en la base de l’anella enviant de nou el partit a una segona pròrroga.

Blasmetal Aluminis Vs Alcàsser Sub21 (1)

Fran va mantindre a l’equip en els moments més complicats amb els seus 21 punts.

En aquestos últims cinc minuts el Blasmetal Aluminis ja només comptava amb els cinc jugadors de pista. La resta ja havien vist la quinta falta personal. Per la seua part, l’Alcàsser, amb molta mes moral, desprès d’haver vist en eixes dos últimes possessions que la sort estava més amb ells que en els locals, s’encomanava al seu base, S. Medina (autor de 29 punts) per a que, amb 8 punts en aquestos últims cinc minuts, decidira que la victòria fora per als d’Alcasser.

I amb aquest cruel final, el Blasmetal Aluminis va veure com el bon partit de la tripleta José Ramón, Raúl i Fran en la part anotadora, junt a l’esforç d’un equip sencer que pareix trobar-se millor que mai en aquest tram final de temporada, no va obtindre cap recompensa en un dels millors partits a casa.

El proper partit, últim de la temporada dels nostres, serà en la pista del Carlet, octau classificat amb 8 victòries i 12 derrotes el dissabte 27 a les 18.30. Pase el que pase tan en aquest pròxim partit dels nostres com en el del seu perseguidor per evitar el descens, el CD Berenguer Dalmau de Catarroja, amb la derrota d’aquesta jornada d’aquestos, el nostre Sènior B mantindrà la categoria de Primera Zonal un any més.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials