Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Aqua Alzira N.B. Alzira

Sènior d’Autonòmica Aqua Alzira 2012-2013

Sènior Masc. Autonòmica Grup B
CB TAVERNES 65
AQUA ALZIRA 68
(17-14 / 17-17 / 16-14 /15-23)

Encontre que va tindre lloc en la pista del Tavernes el passat diumenge per la vesprada, on el Aqua Alzira per fi es va fer amb la victòria en un partit amb final apretat.
Partit clarament de post-temporada, on es veia que cap dels dos equips es jugaven massa de cara a la classificació final. Encara que tots dos intentaven exposar el seu joc, es podia apreciar falta de ritme i motivació competitiva.

El domini en el inici, va ser per al Aqua Alzira, amb una bona defensa, propiciant errors dels locals i controlant el rebot defensiu amb Julio, però sense saber aprofitar-ho amb algunes situacions de contra colp. Els últims tres minuts són dominats pels locals amb un parcial 13-7, atacant amb decisió l’anella provocant tirs lliures i algunes situacions de contra colp ben finalitzades. D’aquesta manera el locals remuntaven i prenien avantatge finalitzant el quart amb 17-14.

Durant el primer quart, els tiradors de Tavernes havien estat controlats, però en el segon començà a aparèixer el seu encert des del 6´75. Per part dels nostres començava a funcionar el joc interior dominat per Oscar, Julio i Juancar, mantenim les distàncies sempre entre els 3-4 punts a favor dels locals, no permetent mai que s’escaparen. El nostre joc continuava sense fluïdesa encara que en els moments en que es podia jugar amb passes i moviments dels jugadors aconseguíem avantatges i tirs lliurats, així com amb la superioritat al poste baix. Els últims minuts del quart van estar dominats per Rafa, anotant els 7 punts de l’equip, amb decisió i qualitat, que ens permet anar al descans 3 baix i amb la sensació de poder millorar el nostre joc, sobretot en atac, ja que en defensa l’equip estava prou intens malgrat als jugadors com Julio, Rafa i Oscar que començaven a tindre problemes de faltes. En aquet moment l’aportació dels jugadors de la pedrera Fran i Yeraith es fonamental per mantindre la intensitat de l’equip.

El tercer quart és on l’equip local aconsegueix trobar el seu joc de contraatac i tir ràpid que tant els beneficia, i on aconsegueixen distàncies superiors a 5 punts, amb el 48-40 i 50-43, però amb Julio i Oscar dominant prop de l’anella, amb 11 dels 14 punts de l’equip, aconseguim arribar a l’últim quart en partit, 50-45, i amb la sensació de poder dur-nos la victòria cap a Alzira a poc que estiguem encertats en atac, especialment en el tir exterior, amb un triple només fins al moment. Defensivament, la bona dinàmica e intensitat continuava.

Va ser a l’últim quart quan es van donar els fets que demanàvem: grans defenses alternatives, zona 3-2 i caixa i 1, que aconseguirem aturar el seu ritme de joc i propiciarem errades en les seues decisions, mentre en camp contrari atacs fluïts carregant el joc interior per trobar tirs lliurats fora, i sobretot i per damunt de tot, Juancar, que va traure la seua vareta màgica i va anotar 3 triples consecutius, més un 2+1 al poste baix i tirs de mitja distància que van propiciar que ens ficarem de nou davant al marcador a falta de 5 minuts. Des del minut 6 del primer quart no ho ocorria tal cosa. Amb 15 punts, 15, consecutius de Juancar, passàvem del 50-45 al 58-60 amb 3 minuts per jugar. Els últims minuts van ser tot una loteria als tirs lliures i els triples, on nosaltres amb un triple clau de Pau ens tornàvem a ficar davant i els tirs lliures de Juancar i Julio, ens assegurarem una victòria per 65-68 amb molt de mèrit, degut a les baixes i les circumstàncies, ja que Alberto Lahoz només va poder comptar amb set jugadors del primer equip degut a les lesions de Luis, Muri i David (per malaltia), mes l’aportació dels ja nomenats jugadors del Sènior B.

A part de la victòria dels nostres es va poder presenciar dos molt emotius homenatges que el Club Basket Tavernes va rendir al Cadet Femení entrenat per Ferran Garcia (ex-entrenador del NBAlzira), i el desaparegut Cèsar Ferrando i Ferrando, home important del basquet a Tavernes. Tots dos homenatges comptaren amb la nombrosa presencia de públic que va omplir el pavelló.

Ara el nostre Aqua Alzira que ara es dècim amb 11 victòries per 14 derrotes, tancarà la seua temporada en la categoria d’autonòmica en casa el proper dissabte 27 enfrontant-se a les 18.30 hores el al quint classificat l’Enguera Basket.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials