Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Senior femení

Sènior femení del Nou Bàsquet Alzira

Sènior Femení Autonòmica Grup C
CB PEGO 40
NBALZIRA 32
(14-1/5-6/14-16/7-9)

Derrota en l’últim partit de les xiques d’autonòmica front el CB Pego que jugà amb set jugadores. Un malíssim primer quart va ser crucial per no poder remuntar malgrat haver guanyat la resta de quarts.

El CB Pego es presenta a l’encontre amb només set jugadores i sense joc interior, degut a açò el nostre Sènior aposta per plantejar una pressió a tota la pista. El rival per la seua part ficà en defensa una zona molt tancada impedint l’arribada que qualsevol assistència a les nostres pivots, cedint descaradament el tir exterior. La pressió de les nostres no era lo suficientment intensa i les locals anotaven amb facilitat, mentre que la seua defensa deixà a les nostres totalment anul•lades en el joc en atac, no arribant a fer cap tir clar en sis minuts quan el marcador ja era de 8-0. La defensa visitant abandona la defensa a tot el camp per a fer una zona que rep dos triples quasi consecutius afonant l’ànim de les nostres que finalitzen el quart amb 14-1 amb sols una cistella de tir lliure.

El segon quart va començar de la mateixa forma. El Pego aconsegueix correr i el NBAlzira no pot seguir el ritme. La diferència augmenta ja en el minut 13 a 18-1. Desprès de dos temps morts Dani replanteja el partit per començar des de cero. A partir d’aquest moment la defensa millora i sols permet un punt fins el final de quart. Inma i Rebeca troben espai per anotar i deixar el marcador amb 19-7 al descans.

Desprès del descans l’equip ix enrabietat. Pareix un altre i amb contra colps i penetracions comencen a arribar els punts. La nostra zona també funciona perfectament i poc a poc la distància va reduint-se (22-16 min.26). En aquest punt el Pego entra en uns minuts de nerviosisme general però amb tres triples en tres atacs consecutius aturen la xicoteta crisi i aconsegueixen mantindre la diferencia, malgrat els punts de Esme i Laura, cinc cadascuna, el període es tanca amb 32-23.

En el quart definitiu les xiques de Dani mantenen el bon nivell del tercer quart, no donant per perdut mai l’encontre, però novament dos cistelles seguides del Pego les permet seguir dalt en el marcador quan les nostres tenien a una cistella l’opció de l’empat. Dos bons atacs locals finalitzats en cistella impedeixen a les nostres arribant al tram final amb opció de lliutar per la victòria, finalitzant el partit amb victòria merescuda per a les locals per 40-32.

Aquest ha sigut l’últim partit de lliga, malgrat que encara queda una jornada que el Sènior va avançar fa ja algunes setmanes. A l’espera dels partits que juguen la resta dels equips aquest cap de setmana, les nostres ocuparan la sèptima posició final amb nou victòries per dotze derrotes i no hi ha opció a pujar ni baixar posicions depenent del que faja la resta dels equips. El sext classificat està a dos victòries i el Pedreguer, que pot empatar a victòries amb les nostres sent ara mateix vuitè, te el basquet average perdut amb les xiques de Dani Cuenca.

Ara només queda pensar en la Copa Federació que començarà en poques setmanes.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials