Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Carlet vs Blasmetal Aluminis 056

Foto de final de temporada per al Blasmetal Aluminis de Primera Zonal

SÈNIOR MASC. PRIMERA ZONAL GRUP B
CB CARLET 49
BLASMETAL ALUMINIS 50
(9-10/19-10/12-17/9-13)

Remuntada i victòria per als de Pep Borrull en l’últim partit de la temporada en lliga jugat el dissabte en la pista del CB Carlet, equip que en la primera volta es va endur la victòria en el Pérez Puig després d’un altre partit d’infart amb dos pròrrogues. Aquesta vegada fou l’equip d’Alzira el que anotava dos punts en una jugada construïda en els últims 6 segons de possessió que quedaven de partit. Amb menys d’un segon en el cronòmetre al Carlet no li donà temps per a contra colpejar, convertint-se en la quinta victòria dels nostres per 49-50, superant així en la classificació al Ciutat d’Albaida que perdia front l’Alcasser Sub20 també el dissabte.

Carlet vs Blasmetal Aluminis 046

De nou Fran va ser el màxim exponent en atac.

Bon inici dels nostres en el partit anotant amb comoditat des del principi, donant poques opcions als locals per a tirar amb comoditat amb una defensa no massa intensa però efectiva. El bon treball en la rereguarda dels nostres, amb menció especial per a Raúl autor de 6 taps al final de l’encontre, deixava un 3-7 en el marcador en els primers cinc minuts. Amb els canvis el Carlet aconsegueix mes intensitat en defensa, permetin només tirs lliures al Blasmetal Aluminis en el que restava de quart, que finalitzà amb 9-10 per als visitants.

En el segon quart el Blasmetal Aluminis començà a evidenciar, lluny de fer el joc eficient mostrat en els últims cincs partit de lliga, falta de criteri en les jugades d’atac, i va permetre al Carlet remuntar i traure un avantatge que va incrementant poc a poc fins arribar al descans vuit punts dalt sent el parcial 19-10 en aquest quart deixant l’electrònic amb 28-20 en la primera part.

Amb les indicacions al descans el joc dels visitants tornà a ser mes efectiu. Fran es tirava a l’equip a l’esquena i agafava amb molta efectivitat les responsabilitats en atac, fent en aquesta segona part 20 dels seus 23 punts finals. Seus foren els 5 primers punts del tercer quart. Dos tirs lliures de Jose Ramón que era tot una amenaçava al contra colp, i una cistella de Raúl, donava pas a 6 punts més consecutius de Fran, deixant així el partit amb 40-38 a falta de deu minuts.

Carlet vs Blasmetal Aluminis 052

Yeraith i Bernat, assisten i anotador de la cistella de la victòria en l’últim segon.

El període definitiu començà amb una cistella del Carlet seguits de 4 punts dels d’Alzira que poc a poc s’apropaven en l’electrònic. Una nova cistella al contra colp del Carlet va ser ràpidament contestada per Fran en una gran penetració ficant-se a un sol punt de distància (44-43 min 6) A partir d’aquest moment les defenses es tancaren i sols els tirs lliures serviren als dos equips per sumar. El partit tenia pinta d’acabar en pròrroga com en el partit d’anada. A falta de dos minuts el Carlet agafa un rebot crucial desprès de dos tirs lliures fallats i fica tres punts d’avantatge (46-43). Raúl no aconseguia anotar cap dels dos tirs lluïres que disposà en el següent atac, tot el contrari que Bernat que sumà des de la línia de personals dos punts apretant el marcador fins el 46-45 en el que era ja l’últim minut d’encontre. El Carlet va respondre amb una cistella ràpida en el que semblava la puntilla per als nostres, però de nou Fran amb 30 segons per jugar i 48-45 en el marcador, feia un meravellós e importantíssim triple que empatava el partit a 48 a falta de només una possessió. El temps mort local permetia traure el Carlet des de mig de camp, ràpidament el Blasmetal Aluminis va fer falta per evitar que el cronòmetre restara segons de joc. El jugador del Carlet anotava només el segon tir lliure, deixant 6 segons per a l’atac dels nostres amb 49-48. Amb la treta de banda, després de temps mort de Borrull per explicar la jugada a executar, el baló arribava a Yeraith dins la zona i va assistir a Bernat que remuntava la línea de fons. Aquest s’alçà amb l’oposició dels pivots del Carlet, però aconseguí anotar el 49-50 i rebent a més a més la falta personal faltant només 0.9 segons per a la fi del joc. Acertadament, Bernat errà el tir per deixar que el cronòmetre es ficara ràpidament en marxa amb la possessió del baló prop de l’anella local. El tir llunyà i defectuós dels de Carlet no arribà a ser perillós i la victòria, agònica i treballada, anava cap a Alzira.

Quinta victòria per al Blasmetal Aluminis que li du a superar en aquesta última jornada al Ciutat d’Albaida que ha quedat amb 4 victòries. El joc d’aquestes últimes cinc jornades, on ha sigut incomparablement molt millor que en la primera part de la lliga, on només s’aconseguiren dos victòries, ha permès a la fi, eludir el descens i quedar dècims en la general mantenint-se en la categoria de Primera Zonal un any més.

Un comentario para “VICTÒRIA EN L’ÚLTIM SEGON PER AL BLASMETAL ALUMINIS EN L’ÚLTIM PARTIT DE LA LLIGA (49-50)”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials