Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
junior nbalcoi

Fi de temporada per al Junior Base. Molts quilòmetres, però sempre ben acompanyats.

Junior Masc. Preferent
NB ALCOI 56
BASE JUNIOR 45
(17-11/12-8/15-13/12-13)

Últim partit de la lliga 12/13 per al Junior Base Sportleader en la seua estrena en la complicada categoria de Preferent. L’equip de Fran Pérez “Villa” no va poder guanyar en la pista de l’NBAlcoi i diu adéu a una temporada complicada.

Els primers minuts del partit estigueren protagonitzats per el bon inici dels locals que des del principi començaren a marcar diferencies en el marcador. Fruit d’una defensa feble i un atac que es veia constantment amenaçat per la pressió local, el resultat a la fi dels primers deu minuts va ser de 17-11.

En el segon quart encara va ser mes complicat per als nostres trobar opcions de tir ja que la pressió defensiva local fou mes contundent. Només Tino, amb dos triples, aconseguia trobar anella. La defensa millorà, permetin menys punts que en el primer quart, però la falta d’encert en atac impedia retallar, arribant al descans amb 29-19.

A la tornada de vestidors el Junior Base va eixir amb una altra cara a la pista i en només cinc minuts retallava distàncies en l’electrònic fins el 33-29. El NBAlcoi contra colpejà, i de la mà del seu millor jugador, va tornar a ficar una considerable distància en el marcador a la fi del tercer quart amb 44-32.

L’últim període va ser un calc del tercer quart. El Junior Base va anar poc a poc descomptant la diferència fins el 47-43 a falta de tan sols 3 minuts per a la fi del partit, però dos atacs consecutius errats va donar ales als locals per acabar de tancar el partit impedint la remuntada visitant i deixant un marcador final de 56-46.

Amb aquest resultat en l’última jornada de lliga el Junior Base es queda en la posició novena amb 6 victòries per 16 derrotes. Ara a pensar en la Copa Federació que es jugarà a partir d’aquest dissabte 4 a les 16.30 hores front EMB Alcúdia Junior en el Pérez Puig.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials