Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Una vegada finalitzada la competició de la Lliga Intemunicipal el club de la Safor CB Tavernes, organitzador de la mateixa, convida a un matí de bàsquet per a tots el club participants.

alevi i benjami

Aleví Grana y Benjamí Digitimpres 2012/2013

Els nostres Aleví Grana i el Benjamí Digitimpres amb Julio Albelda i Rafa Ros com entrenadors han sigut els dos equips del club que han participat en aquesta competició de la Lliga Intermunicipal. L’Aleví ha finalitzat en la vuitena posició amb set victòries i tretze derrotes, mentre que el Benjamí Digitimpres ha guanyat vuit i ha perdut dotze partits quedant en la sisena posició. Tenint en compte que la majoria de jugadors han sigut el primer any que jugaven, es pot dir que el balanç ha sigut molt positiu, creant a més una base de jugadors que de segur donaran moltes alegries a la cantera del Nou Bàsquet Alzira en el anys pròxims.

festa lliga intermunicipal cartell

Així doncs, el proper dissabte 25 a partir de les 9 de matí el CB Tavernes ha preparat en les seues intalacions una jornada de bàsquet amb més de 500 jugadors i jugadores provinents de La Costera, La Ribera, La Safor, La Canal de Navarrés i La Vall d’Albaida. Un dia inmillorable per acomiadar la temporada i gaudir amb els amics del bàsquet. Aquestos son els horaris dels partits, tant l’Aleví Grana com el Benjamí Digitimpres començen els seus partits a les 9 del matí:

horaris festa tavernes

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials