Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Més d’una trentena de ex jugadors de bàsquet alzirenys acudiren a la cridà del Club retrobant-se el divendres passat en la pista del Fontana Mogort desprès de molts anys sense xafar junts una pista de bàsquet. Tots ells han format part del bàsquet alzireny en qualsevol de les distintes denominacions que el club ha tingut a lo llarg de la seua història.

Enguany el Nou Bàsquet Alzira ha aconseguit que molts d’ells tornen a gaudir del bàsquet ja siga des de la graderia veient els partits, formant part de la directiva, o inclús, venint a entrenar, cadascú al seu ritme, els dimecres als Pérez Puig. Estem molt agraïts per tornar a veure’ls involucrats de nou al Club aportant la seua il•lusió i experiència.

Després del partit, amb algunes incorporacions més, tots els veterans gaudiren d’un bon sopar en el local del nostre col•laborador la Cafeteria Dream’s.

Per descarregar les fotos, visiteu www.flickr.com/nbalzira En primer lloc trieu la foto que voleu descarregar fent click en ella. Quan es faja gran pulseu el botó dret i trieu el tamany per a descarregar.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials