Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

3x3 2013

ÚLTIMA HORA: DIJOUS 27 A LES 19 HORES EN LES OFICINES DEL FONTANA MOGORT TINDRÀ LLOC EL SORTEIG DE GRUPS DEL 3X3. EN EIXE MOMENT TANCAREM LA INSCRIPCIÓ.AIXÍ QUE, ENCARA ESTEU A TEMPS!!!

Com cada any el Nou Bàsquet Alzira organitza l’STREETBALL SANT BERNAT, la competició de 3×3 al carrer amb la intenció de promoure el bàsquet i apropar-lo un poc més a la gent. Per això un any més durem les cistelles al centre de la ciutat d’Alzira per a gaudir jugant i mostrar a tots com és de meravellós el nostre esport.

Enguany comptem amb el patrocini de Preventiva Seguros, així que no vos ho penseu! Apunteu-vos ja al 1er Trofeu Preventiva Seguros de 3×3, comptarem amb quatre pistes amb ambient musical per a passar un dia de bàsquet al carrer!!!

A més, tenim novetats en la competició. Tindrem 3 categories:

Categoria Sènior Masculí amb un premi de 250€ per a l’equip guanyador.

Categoria Femenina: per a totes aquelles jugadores a partir de 15 anys. Premi de 150€ per a l’equip guanyador.

Categoria SUB-18: per als equips formats per tots els seus jugadors amb edats compreses entre 15 i 18 anys (categories juniors i cadets de la temporada 2012-13). Premi de 100€ per a l’equip guanyador.

(No obstant això, els jugadors menors de 18 anys i majors de 15 també poden participar completant equips de categoria sènior)

Apunta’t ja i aprofita’t del descompte DE 30€ FINS AL 21 DE JUNY!

Descarregueu ací el full d’inscripció:

3x3_Triptic_inscripció_ 2013

Reglas 2013

Apunta’t ja i aprofita’t del descompte!!!

3 comentarios para “1er TROFEU PREVENTIVA SEGUROS 3X3 – 29 JUNY”

 • Fèlix says:

  La quantitat dels premis en metàl·lic va associada al nombre d’ inscripcions d’ equips a cada categoria. De fet enguany, respecte a l’ anterior edició s’han vist incrementats en un 100% la dotació econòmica femenina i s’ha reduït un 10% la mascul·lina.

  Aixina i tot, malhauradament sols hem tingut inscrit un equip més femení. L’ interés per potenciar la competició femenenina per la nostra part existeix i esperem q cada vegada més xiques s’ animen a participar.

  Salutacions.

 • Raquel says:

  Enhorabona per la vostra llavor, encara que teniu que millor la igualtat de premis entre secció femenina i masculina. Em sembla discriminatori.

 • Fèlix says:

  Aneu apuntant-se!!!… q sols queden 3 dies per acabar el plaç del descompte!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials