Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
3x3_2013_Preventiva_Seguros (7) (1280x850)

La carpa de Preventiva Seguros a peu de pista.

Dissabte passat va tindre lloc el Torneig Streetball Sant Bernat organitzat pel Nou Bàsquet Alzira i patrocinat pel Grupo Preventiva Seguros. Com cada estiu, des de fa un parell d’anys, el nostre club va traslladar les cistelles a la Plaça Major d’Alzira per promocionar i fomentar la pràctica del bàsquet a la nostra ciutat.

VIDEO DE LA NOTICIA PER ALZIRA TE VEU.

Fins a un total de vint equips, tretze masculins i set femenins, amb jugadors i jugadores provinents de localitats com Xàtiva, Alberic, Almàssera, València i Benifaió, entre d’altres, van competir des de ben matí i durant dotze hores en les tres pistes instal·lades al centre neuràlgic de la ciutat, a la vista de tots els alzirenys, demostrant l’espectacularitat del bàsquet en esta modalitat de competició de tres contra tres.

Aspenta, les campiones de la categoria de Dones.

Aspenta, les campiones de la categoria femenina.

El torneig, dividit en tres categories -sènior masculí, sènior femení i Sub-18-, començava amb la fase de grups pel matí, i ja de vesprada es van jugar les eliminatòries finals i el concurs de KO. En la categoria Sub-18 van arribar a la final dos equips formats per jugadors del nostre club. El “Llaurí United”, format per David Galán, Miquel Sanjuan, Jesús Heredia i Rubén Sanjuan, es va imposar a Les “Fulanes de la Ribera” (Tino García, Alfred Andrés i Álex Fernández). Feia entrega del premi a l’equip guanyador Amalia Cuevas, directora del Grupo Preventiva Seguros en Alzira. 

En la categoria femenina, que va comptar amb una àmplia representació un any més de les jugadores sèniors i cadets del Nou Bàsquet Alzira, van jugar la final els equips “Aspenta” (format per Àngela Ricart, Susana González, Marta Navarro i Gemma Beferull) i les locals “Cerdes Agres” (amb Inma Sánchez, Melisa Navasquillo, Susana Egea i Oreto García). El trofeu a les guanyadores, entregat pel regidor de l’Ajuntament d’Alzira, Eliseo Candela, va ser per a les jugadores de “Aspenta”. 

Pereres Men, campions de la categoria Sènior Masculí.

Pereres Men, campions de la categoria sènior masculina.

En la categoria sènior masculí es va repetir la final de l’any passat amb els xics de Xàtiva “Pereres Men” (Sergio Vidal, David Marín i Joan Bellver) i “Disfrutando del Día” (amb Ximo Ródenas, Joan Franco, Felix Climent i Denis Tokaev) Després d’una gran remuntada i amb la màxima igualtat en el marcador entre els dos màxims favorits, la final es va decidir gràcies a un triple “in extremis” dels “Pereres Men”, que s’emportaven el trofeu de campions, lliurat de mans del director regional del Grupo Preventiva Seguros, Francisco Sebastián.

Durant l’Streetball Sant Bernat 2013 – 1er Trofeu Preventiva Seguros, també va haver-hi lloc per al concurs de KO, que va ser per a la jugadora de les “Aspenta” Susana González, mentre que el premi al millor jugador local va ser per a Carmen Serra, una de les cadets del Nou Bàsquet Alzira.

El regidor Eliseo Candela entrega el trofeu als amics d'Adispac.

El regidor Eliseo Candela entrega el trofeu als amics d’Adispac.

Abans de les finals, i com ve sent habitual, va tindre lloc el tradicional i entretingut partit per la integració, que va enfrontar a dos equips formats per una barreja del Nou Bàsquet Alzira i membres de l’Associació Pro-Discapacitats d’Alzira i la Comarca “Adispac”.

Des del Nou Bàsquet Alzira volem agrair la col·laboració de tots els membres del club, pares i mares de jugadors que, amb molt d’esforç i treball, han fet possible dur a terme este torneig. Volem donar les gràcies també a l’Ajuntament d’Alzira i les empreses col·laboradores que, d’una forma o altra, han estat presents en el torneig, com Cafeteria Dreams, Farinetes, Base Sportleader i Audio Visión Óptica Alzira.

I, per descomptat, al patrocinador principal del torneig, el Grupo Preventiva Seguros, pel seu recolzament i entusiasme des del primer moment. VIDEO DE ALZIRA TE VEU DEL NOSTRE 3X3.

Els campions Sub18 a la carpa de Preventiva Seguros.

Els campions Sub-18 a la carpa de Preventiva Seguros.

3 comentarios para “PERERES MEN I ASPENTA, GUANYADORS DEL TORNEIG PREVENTIVA SEGUROS”

 • fernando says:

  A l’any que ve més i si cal millor….!de les “agujetes” no cal que parlem!!! BON ESTIU A TOTS.

 • Fèlix says:

  …l’ any q ve més!!!…ara a planificar la nova temporada.

 • JE says:

  Moltíssimes gràcies a tots el que haveu col·laborat en l’organització del torneig, especialment a Fèlix i Ferran que han estat sempre al peu del canó i a Esme que des de la seua torre de control un any més es va encarregar de ficar una miqueta d’ordre en el caos.
  Gràcies també a tots els jugadors, tant del club com de fora per acudir puntuals a la cita anual de la Pláça Major.
  I com no, gràcies als amics i amigues de Preventiva pel reu recolçament.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials