Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Hui dilluns s’ha iniciat amb el primer dia de treball físic de la temporada 2013-2014 per als jugadors del Nou Bàsquet Alzira de categories Sènior, Junior i Cadet, tant homens com dones.

A les set de la vesprada, amb un oratge fresc i agradable per a fer exercici, ha tingut lloc el retrobament d’entrenadors i jugadors, que amb companyia del president, han donat per començada aquesta nova temporada 2013-14.

A partir de hui, i durant quatre sessions de treball aquesta setmana, es ficaran a les mans de Alberto Lahoz i Fran Pérez per recuperar el físic necessari abans d’entrar a les pistes del Pérez Puig en la segon part de la pretemporada la propera setmana.

Tot el que estiga interesat en jugar aquesta temporada està convidat a unir-se al grup demà dimarts dia 27 a les 19 hores en el Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials