Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Pretemporada NBAUna setmana després que sèniors, júniors i cadets, la resta d’equips de base i de formació del Nou Bàsquet Alzira tornen esta setmana al treball per a començar a preparar una temporada 2013-2014 plena d’expectatives i il·lusió. Des d’ahir dilluns i fins al divendres 6 de setembre, els joves de totes les categories aniran tornant paulatinament als entrenaments per a preparar un altre any il·lusionant per a la nostra cantera.

Els primers en obrir la seua particular pretemporada van ser ahir dilluns 2 de setembre els infantils, que van començar a rodar amb el necessari treball físic que tots els equips faran abans de començar a treballar sobre la pista del pavelló Pérez Puig.

El divendres 6 de setembre, al pavelló Fontana Mogort, serà el torn per als equips de minibàsquet (alevins i benjamins), a les ordres del director esportiu, Fran Pérez “Villa”, amb una primera presa de contacte amb els jugadors.

Estos primers entrenaments de la temporada serviran per a començar a preparar la participació del club en la Lliga Valenciana 2013, competició en què el Nou Bàsquet Alzira ha inscrit un equip en cadascuna de les categories següents: sènior, júnior, cadet, infantil i aleví.

Podeu consultar els horaris dels entrenaments del 2 al 14 de setembre en este enllaç:

Horaris 2 al 14 de setembre

Des del Nou Bàsquet Alzira volem convidar a tots els xiquets i joves que estiguen interessats en la pràctica i l’aprenentatge del nostre esport a que coneguen el nostre club. Els interessats en formar part del nostre projecte poden rebre més informació a les oficines del Nou Bàsquet Alzira, al pavelló Fontana Mogort.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials