Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

LLIGA VALENCIANA 2013 VALÈNCIA

Júnior Masculí Zonal
C.B. Alginet 67 – Base Sportleader N.B. Alzira 75

Els jugadors del Base Sportleader poen amb el trofeu de campions

Els jugadors del Base Sportleader posen amb el trofeu de campions de la LLiga Valenciana 2013

Els nostres júniors del Base Sportleader Nou Bàsquet Alzira es van proclamar disssabte a Guadassuar campions de la Lliga Valenciana 2013, en la categoria zonal, en vencer al CB Alginet per 75-67, en un partit vibrant i ple d’alternatives.

Els jugadors que entrena Fran Pérez “Villa” van jugar millor una pròrroga que van forçar en els últims segons del partit gràcies a un triple, quan ja semblava tot perdut, i es van acabar imposant  en el temps extra.

Els primers avantatges en el marcador van ser per al CB Alginet, gràcies al seu domini en el joc interior i als nervis que contagiaven el joc dels dos equips, fins a tancar el primer quart amb un resultat al seu favor de 13-16. En canvi, el segon període va ser per al Base Sportleader Alzira, que va neutralitzar l’avantatge del seu rival, aprofitant-se de les penetracions dels seus exteriors, i va arribar al descans amb taules al marcador (26-26).

Els nostres júniors celebren el triomf. Enhorabona, campions! ! !

Els nostres júniors celebren el triomf. Enhorabona, campions!!!

En la represa,  els nostres júniors van saltar a la pista amb energies renovades i es van avançar en l’electrònic, però l’avantatge va ser neutralitzat ràpidament pel joc de l’Alginet, que va apretar en els instants finals.

Però, quan semblava que el CB Alginet tenia totes les paperetes per a endur-se el triomf, una reacció final del Base Sportleader va servir per a empatar el partit a 60. L’Alginet va disposar de l’última possessió, però no va saber què fer i es va arribar a la pròrroga. En el temps extra, els nostres júniors van ser molt superiors i van acabar proclamant-se campions de la lliga Valenciana 2013 per 75-67.

Enhorabona, campions! ! !

Un comentario para “EL BASE SPORTLEADER, CAMPIÓ DE LA LLIGA VALENCIANA 2013”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials