Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Foto de família del Nou Bàsquet Alzira 2013-2014

El Nou Bàsquet Alzira va presentar dissabte passat davant la seua afició els seus equips per a la temporada 2013-2014 en un acte que va tindre lloc al Pavelló Pérez Puig. Un gran número de familiars i amics van omplir la graderia per a acompanyar als nostres jugadors en un acte tan especial per al nostre club.

Per la pista del pavelló Pérez Puig desfilaren els més de 130 jugadors i jugadores que formen part dels 12 equips del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2013-2014, des dels més menuts, els benjamins, fins al sènior masculí d’autonòmica que per cinquena temporada consecutiva entrena Alberto Lahoz.

Sènior masculí autonòmica 2013-2014

En els transcurs de l’acte, es van lliurar també els reconeixements als jugadors més destacats de la temporada passada. Els premis als millors jugadors van ser per a Rafa Ros, del sènior masculí d’autonòmica, i Arantxa Solà, del cadet femení, mentre que el premi al jugador amb millor progressió va ser per a Álvaro Casterà, de l’infantil Varenyam.

A més, es va reconèixer als jugadors de l’infantil Varenyam Nou Bàsquet Alzira com a millor equip del club de la temporada passada, en què van acabar en una meritòria quarta posició en el seu grup de la categoria de Preferent i es van quedar a les portes de disputar la fase d’ascens a autonòmica.

El club va retre homenatge a una figura clau del bàsquet alzireny, Valeriano Sanjuán.

El club va retre un emotiu homenatge a una figura clau del bàsquet alzireny, Valeriano Sanjuán.

Tot seguit, el Nou Bàsquet Alzira va retre un homenatge pòstum a una figura clau del bàsquet alzireny, Valeriano Sanjuán, jugador del Club Baloncesto Avidesa, que en la dècada dels setanta va militar en la Tercera Divisió Nacional, jugador i entrenador del Bàsquet Alzira i, ja en els anys noranta, entrenador del Club Bàsquet Veterans Alzira i del Nou Bàsquet Alzira.

La directiva del nostre club va fer entrega a la família de Valeriano Sanjuán, la seua dona Adelina, els seus fills David i Miriam i sa mare Lolita, d’una placa en record a una de les persones que més han treballat pel bàsquet a la nostra ciutat.

Una vegada presentats els equips i els jugadors, i fets els reconeixements i homenatges, el vicepresident del Nou Bàsquet Alzira, Vicent Soler, va dirigir unes paraules als assistents en nom del president del club.

El nostre vicepresident, que va començar la seua intervenció amb unes paraules de record per a l’anterior regidor d’Esports, Manolo Nebot, que ens va deixar el passat mes de juliol, va demanar a tots els jugadors “molt de treball i il·lusió”, al temps que els va desitjar “molta sort de cara a la propera temporada per tal de continuar al mateix nivell i seguir amb el creixement del nostre club”.

Finalment, i com a tancament d’una jornada festiva, es va fer la tradicional foto de família de tots els jugadors, entrenadors i directius que formen part del Nou Bàsquet Alzira.

Teniu totes les fotos de la presentació del Nou Bàsquet Alzira en la nostra galeria de Flickr.

Feu click ací: http://www.flickr.com/photos/nbalzira/

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials