Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’equip Aleví torna a la competició

  • 12.00 Hs – Benjamí C.B.Marcelina  – NOU BÀSQUET ALZIRA
  • 12:00 Hs – Aleví NOU BÀSQUET ALZIRAC.B. ALGEMESÍ

LEE LA PREVIA!

 Després d’una jornada de descans l’equip Aleví torna a la competició el proper dissabte 21 enfrontant-se a partir de les 12 del mig dia al SENIA INFORMÀTICA C.B. ALGEMESÍ

Pau es fundamental en el equipo Alevín.

Pau es fundamental en el equipo Alevín.

Villa , per fi ha pogut comptar esta setmana amb la totalitat dels 13 jugadors que integren el seu planter, una vegada que Ferran Soler ja està recuperat de la seua fissura de monyica que l’ha impedit jugar des que es va iniciar la lliga si bé encara no es troba al 100% de la seua capacitat i fins que no acabe l’entrenament de divendres no podrem saber si està en condicions d’entrar en la competició. Esta és una bona noticia per a l’equip perquè, tal com va demostrar en els partits que va poder disputar en pretemporada, Ferran està en disposició d’aportar moltes coses positives al conjunt. 

L’equip d’Algemesí ha tingut un calendari verdaderament complicat. Després de descansar la primera jornada, ha patit dos derrotes davant dos dels grans de la categoria, Xàtiva i Alginet, i en esta tercera jornada es vorà les cares amb un equip que no té res que envejar als anteriors. O és que algú pensa el contrari? 

Esperem que els d’Alzira encadenen la seua tercera victória consecutiva i pugen arribar carregats de moral als difícils compromisos de les següents jornades. 

El Benjamín llega al partido motivado y con muchas ganas de jugar.

El Benjamín llega al partido motivado y con muchas ganas de jugar.

L’equip Benjamí es desplaçarà per a jugar contra el MARCELINA BENIFAIÓ. Encara que no es poguera guanyar la setmana passada a Almussafes, José Borrull es mostrava molt satisfet pel rendiment dels seus jugadors que acabaren perdent per 10 punts: “El fet de jugar en una pista gran, a la qual no estem acostumats, ens va complicar molt el partit d’Almussafes, però els nanos van estar en tot moment dins del partit i confiem en poder guanyar el partit de tornada en la nostra pista”. 

Havent perdut els dos primers partits davant Almussafes i Tavernes A, els de Benifaió rebran al nostre equip amb l’objectiu d’aconseguir la seua primera victòria, però el ben cert es que els nostres van mostrant una progressió constant partit a partit i no els ho ficaran fàcil. 

 Xicons a continuar sumant de dos en dos!

4 comentarios para “ALEVINS I BENJAMINS A CONTINUAR SUMANT DAVANT ALGEMESÍ I BENIFAIÓ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials