Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Nadals en forma amb l’NBAlzira.

L’NBAlzira entrenarà durant les festes de Nadal, del 24 de Desembre al 5 de Gener en les pistes del Poliesportiu Jorge Martínez Aspar. Els diumenges serà el torn de gaudir de les rutes de senderisme.

DSC_0373

El Pol. Mun. Jorge Martínez Aspar serà l’escenari del entrenaments d’estes festes.

A partir de demà dimarts dia 24 a les 11 del matí el nostre preparador físic Francesc Péris dirigirà entrenaments específics per al manteniment i millora de la condició física amb exercicis aeròbics, anaerobis, de força i agilitat en el Poliesportiu Jorge Martínez Aspar. L’activitat està dirigida a tots els jugadors que vuiguen participar des de la categoria infantil fins a sènior. També estan convidats els pares i mares del jugadors, com també, per suposat, tots els socis del club. El 25 dia de Nadal i el dia 1, Any Nou, seran els únics que no haurà entrenament.

També, aquest proper dijous día 26 de desembre, està preparada una activitat en la piscina de Guadassuar. Per a tots aquells que vuiguen anar a participar en aquesta activitat, el preu serà de només 5 euros. Aquesta activitat està destinada a jugadors a partir de categoria cadet.

Però no parem ací, a més a més, els diumenges tampoc descansarem i farem eixides pels nostres paratges naturals per fer senderisme i millorar així la nostra resistència al mateix temps que gaudim de la natura que envolta Alzira.

Qui pot tindre un pla millor per aquestes festes que gaudir de l’esport i la natura amb els amics!?

Animeu-se! Vos esperem!

Ací podeu veure els horaris:

Pre Temporada Nadalenca

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials